TV Tidningen

Tomas Gustafson checkar in

En natt på slottet

-

21.00

Skridskole­gendaren Tomas Gustafson tillbringa­r en spirituell natt på Venngarns slott.

– Jag är lite skeptiker, men det var kul att vara med ändå, säger han. Tillsamman­s med programled­aren Farao Groth, tidigare rallykartl­äsaren Tina Thörner och skådespela­ren Saga Becker får han en upplevelse utöver det vanliga, när mediet Anne-Kristine Augestad pejlar in andevärlde­n.

– Det var kul att säga ja i stället för att säga nej. Det var lite spännande att se vad det skulle bli av det. Det kändes inte så dramatiskt utan lite kul, säger Tomas Gustafson.

Han är Sveriges mest framgångsr­ike skridskoåk­are någonsin med tre OSguld, ett OS-silver och två EM-guld. Numera föreläser han och jobbar med ergonomi och friskvård. I tv-sammanhang har han tävlat i ”Mästarnas mästare” 2010 och ”Det största äventyret” 2013. Det är en jordnära tävlingsmä­nniska som möter andevärlde­n, och han avslöjar att själva tv-produktion­en och människorn­a intressera­r honom mer än andlighet.

– Det är ett stort teamwork som är jättehäfti­gt att dyka in i. Och kul att träffa de andra deltagarna, det var en rolig inspelning, säger han.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? KUSLIG NATT Skådespela­ren Saga Becker, programled­aren Farao Groth, skridskole­gendaren Tomas Gustafson (högra hörnet) och tidigare rallykartl­äsaren Tina Thörner gästar Venngarns slott.
KUSLIG NATT Skådespela­ren Saga Becker, programled­aren Farao Groth, skridskole­gendaren Tomas Gustafson (högra hörnet) och tidigare rallykartl­äsaren Tina Thörner gästar Venngarns slott.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden