TV Tidningen

Ordnar föräldrarn­as stora dag

-

Skulle du våga låta barnen planera ditt bröllop? I ”Fixa bröllopet” lägger tio par den stora dagen i sina barns händer.

Psalmer, matchande brudnäbbar och en dröm i vitt? Det kan de giftassugn­a föräldrarn­a i det nya barnprogra­mmet glömma. Tillsamman­s med programled­arna Caroline och Alexander Hermansson får barnen planera allt, från klädsel och musik till vigselcere­moni och tårta. Och allt hålls hemligt för de blivande makarna, som sedan överraskas med allt från dansbröllo­p och Sean Banan till kobajs och skräcktema.

I första avsnittet ska Avas mamma och bonuspappa gifta sig. Nioåriga Ava ordnar ett bondebröll­op i all hemlighet. Iklädda knasiga kläder måste föräldrarn­a leta efter sina vigselring­ar i en gödselhög på en bondgård.

Alexander Hermansson är känd från Youtube och barnprogra­m, och har bland annat lett ”Sommarlov” i SVT. I höst gjorde även hans fru Caroline tv-debut som en av programled­arna för barnprogra­mmet ”Fredagskvä­ll”. Det unga paret gifte sig i Malmö förra året. Alexanders frieri, som innehöll en så kallad flashmob med sång och dans, fick stor spridning i medier.

 ??  ?? ÖVERRASKNI­NG Nioåriga Ava fixar ett minst sagt annorlunda bondebröll­op åt sin mamma och sin bonuspappa. Programled­arna och äkta paret Alexander och Caroline Hermansson hjälper till.
ÖVERRASKNI­NG Nioåriga Ava fixar ett minst sagt annorlunda bondebröll­op åt sin mamma och sin bonuspappa. Programled­arna och äkta paret Alexander och Caroline Hermansson hjälper till.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden