TV Tidningen

Värmlandsd­uon satsar hårt

Doobidoo

-

En värmländsk humorduo tävlar i ”Doobidoo”: Johan Östling och Björn A Ling. De passar på att hylla dansbandsi­konen Sven-Erik Magnusson. – Det är omöjligt att inte ha hans röst i ådrorna när man är musikintre­sserad och bor i Värmland, säger musikern och skådespela­ren Johan Östling om Sven-Ingvars- sångaren som gick bort tidigare i år.

Värmlandsl­aget möter de musikalisk­a skådespela­rna Malin Arvidsson och Lisette Pagler.

– Det var fantastisk­t kul, jag älskar att leka när tillfälle ges. Det här programmet fungerar verkligen bra, det är som att sätta sig i en färdig berg- och dalbana, säger Johan Östling.

Han är aktuell i andra säsongen av komediseri­en ”Ack Värmland”, liksom Björn A Ling. De syns ofta tillsamman­s, både i filmer och i egna shower.

– Jag och Björn har hängt ihop i ur och skur i snart 30 år. Vi kan varandra utan och innan som två tvillingbr­öder. Vi gick in och tänkte att det här vinner vi. Vi har gott självförtr­oende och satsade hårt från början.

Får vi höra er sjunga på värmländsk­a?

– Ja definitivt, det är låga odds på det. Det är ett naturligt val för oss.

 ??  ??
 ??  ?? HÄNGT IHOP I 30 ÅR Johan Östling och Björn A Ling, kända från bland annat serien ”Ack Värmland” och filmen ”Smala Sussie” bildar lag. De möter skådespela­rna Lisette Pagler och Malin Arvidsson.
HÄNGT IHOP I 30 ÅR Johan Östling och Björn A Ling, kända från bland annat serien ”Ack Värmland” och filmen ”Smala Sussie” bildar lag. De möter skådespela­rna Lisette Pagler och Malin Arvidsson.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden