TV Tidningen

Tomas fick nypa sig i armen

-

En nypa sig i armenupple­velse. Så sammanfatt­ar Tomas Andersson Wij sin dag i ”Så mycket bättre”.

– Jag kände att det här kommer jag aldrig att få vara med om igen, att få sitta ihop med kollegor som jag respektera­r och höra deras versioner av mina låtar, säger Tomas Andersson Wij.

Dagens aktivitete­r, som även de handlade om musik, varvades med mat och framträdan­den.

– Jag serverade ganska mycket alkohol under min dag. Lunchen minns jag som underbar, middagen var lite tyngre för då hade vi hållit i gång sedan frukost. Dessutom bjöd jag på fördrink innan maten. Det var inte en jättebra idé så här i efterhand, men jag tror inte att det kommer synas så mycket i tv.

Tomas Andersson Wij har tittat på ”Så mycket bättre” sedan starten.

– Jag tycker att det är intressant att lyssna på människor som jobbar med samma sak när de pratar om sitt jobb, oavsett vad de jobbar med. Det är en grym grej att mötas kring.

Det bästa med inspelning­en var att tolka de andras låtar.

– Jag har spelat för tio personer och för 10 000, men jag hade aldrig tidigare spelat inför en upphovsman. Det var en stark upplevelse.

 ??  ?? EN MUSIKERS MELODI Under Tomas Andersson Wijs dag kretsar aktivitete­rna kring musik. ”Det var prestigelö­st och en generös och lekfull stämning i gruppen”, säger han om inspelning­arna.
EN MUSIKERS MELODI Under Tomas Andersson Wijs dag kretsar aktivitete­rna kring musik. ”Det var prestigelö­st och en generös och lekfull stämning i gruppen”, säger han om inspelning­arna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden