TV Tidningen

Spännande nyheter när Sarah Dawn Finer tar över

Så ska det låta

-

20.00

När Sarah Dawn Finer tar över flaggskepp­et ”Så ska det låta” är det mycket som är nytt.

Förutom en ny programled­are så blir det nya tävlingsmo­ment, ny orkester, ombyggd studio och inte minst en ny pianist och lagledare: Emanuel Norrby. I och med att sångerskan Sarah Dawn Finer tar över efter Kalle Moraeus så förändras även programled­arrollen.

– SVT ville förnya programmet för att få in mer musik och de ville ju såklart att det skulle anpassas efter mig och vad jag kan. Därför var de tydliga med att jag skulle vara en sjungande programled­are, sade Sarah Dawn Finer tidigare till TT.

Nya kläder alltså – men samma program. Programled­aren vill lugna eventuellt oroliga tittare.

– Det här är ju ett flaggskepp­sprogram, det är klart att alla kommer att tycka olika om saker som försvinner och tillkommer. Men inga fundament är borta, det kommer att vara många artister vi har sett förut och otroligt många moment som vi känner igen, säger Sarah Dawn Finer.

I premiären är det stjärntätt. LillBabs och Bruno Mitsogiann­is tävlar mot Shirley Clamp och Ralf Gyllenhamm­ar.

 ??  ??
 ??  ?? NYTT GÄNG Nya pianisten och lagledaren Emanuel Norrby, nya programled­aren Sarah Dawn Finer och pianisten och lagledaren Marika Willstedt är huvudperso­nerna i ”Så ska det låta” framöver.
NYTT GÄNG Nya pianisten och lagledaren Emanuel Norrby, nya programled­aren Sarah Dawn Finer och pianisten och lagledaren Marika Willstedt är huvudperso­nerna i ”Så ska det låta” framöver.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden