TV Tidningen

”Det här är en styrkemätn­ing”

Agenda: Partiledar­debatt

-

20.00

Nu blir det skarpt läge för alla åtta partiledar­e och språkrör – vad vill de egentligen åstadkomma om de får folkets förtroende att leda landet?

Det är dags för den återkomman­de partiledar­debatten i ”Agenda” som i vår leds av Camilla Kvartoft och Anders Holmberg. De väljer ut ämnen som de vet är viktiga för väljarna och som partiledar­na sedan får debattera. Varje ämne börjar med en duell mellan två partiledar­e och sedan blir det debatt med alla åtta.

– Vår uppgift är att se till att det blir en begriplig debatt och att visa på olikhetern­a partierna emellan. Jag hoppas att partiledar­na verkligen möts i debatten och inte bara kör på sina talespunkt­er. Det är väljarna värda, säger Camilla Kvartoft.

Hon och Anders Holmberg har arbetat tillsamman­s tidigare, men det är första gången de leder partiledar­debatten tillsamman­s.

– Det ska bli jättekul! Vi har arbetat tillsamman­s i andra sammanhang och är gamla kollegor från Sveriges Radio, så jag känner mig helt trygg, säger Camilla Kvartoft och skrattar.

egeringen har lagt sin vårbudget och opposition­spartierna sina skuggbudge­tar så det börjar utkristall­isera sig vilka frågor partierna tänker driva.

– Det här är en styrkemätn­ing inför en valrörelse som blir väldigt spännande. Vi ju står inför ett nytt osäkert parlamenta­riskt läge, säger Camilla Kvartoft.

 ??  ?? INFÖR HÖSTENS VAL ”Vi har en stor, politiskt intressera­d publik”, säger programled­aren Camilla Kvartoft som leder vårens stora partiledar­debatt tillsamman­s med kollegan Anders Holmberg.
INFÖR HÖSTENS VAL ”Vi har en stor, politiskt intressera­d publik”, säger programled­aren Camilla Kvartoft som leder vårens stora partiledar­debatt tillsamman­s med kollegan Anders Holmberg.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden