TV Tidningen

”Blev en jätteutman­ing”

Alla bygger

-

20.00

Hemmabygga­rnas projekt går in på sluttampen. Michael och Kristian sätter guldkant på sin pool.

I ”Alla bygger” har vi kunnat följa paret Michael och Kristian Schultz på Svinnegarn­s Lundby gård. De har byggt en fordonshal­l och rustat upp sin pool. I säsongsavs­lutningen sätts de sista detaljerna, sedan är det bara att plumsa i.

– I slutet av sommaren ska vi ha ett poolparty. Det blir underbart, säger Michael.

Makarnas första gemensamma byggprojek­t har gått bra och han är stolt över resultaten.

– Jag är verkligen inget proffs och Kristian hade aldrig byggt något innan. Men han växte nästan om mig, han lärde sig fort.

I slutet av poolprojek­tet blev det smått dramatiskt.

– Vi hade lite otur med vattnet. Det blev grönt och vi fick tappa ur hela poolen för att sedan fylla den igen. Det blev en jätteutman­ing, säger Michael och skrattar.

I det sista avsnittet sätter familjen Carlsson de sista spikarna i cykelstall­et. För Jessica och hennes familj hinns det inte med något kackel om de ska få klart hönshuset i tid.

 ??  ?? Leopoldo Mendéz bor numera i Chile.
Leopoldo Mendéz bor numera i Chile.
 ??  ?? BADKLART Kristian och Michael Schultz driver en hästgård utanför Enköping. I säsongsavs­lutningen av ”Alla bygger” avslutar de renovering­en av sin pool.
BADKLART Kristian och Michael Schultz driver en hästgård utanför Enköping. I säsongsavs­lutningen av ”Alla bygger” avslutar de renovering­en av sin pool.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden