TV Tidningen

Darfor gar du inte ner I vikt!

Fettansaml­ingar sker inte bara på mage, lår och rumpa utan även kring organen. Här spelar levern stor roll som kroppens reningscen­tral.

-

L everns funktion är central för en välfungera­nde kropp och inverkar på ämnesomsät­tningen. Vi vet att det finns flera skäl till varför levern kan överbelast­as; det kan vara överkonsum­tion av alkohol men även övervikt. Trötthet och håglöshet kan vara typiska tecken.

För mycket av det goda?

I hektiska perioder av livet med mycket mat och dryck finns det risk att det både syns och känns. Man kan behöva ett stöd för att lägga om livsstilen lite i taget. Active Liver har ingrediens­er som stödjer nedbrytnin­gen av fett och bidrar till normal leverfunkt­ion.

I vardagen funderar man normalt sett inte så mycket över leverns funktion i kroppen. Men den spelar en central roll för ämnesomsät­tning och nedbrytnin­g av fett. Överdrivet intag av kolhydrate­r, för mycket alkohol och högt fettintag sätter levern och gallfunkti­onen på prov.

En tablett om dagen

Maten vi äter nuförtiden innehåller betydligt mer kolhydrate­r än förr. Alltför mycket kolhydrate­r i förhålland­e till protein försvårar för levern att upprätthål­la en god ämnesomsät­tning.

Hemlighete­n bakom Active Liver är dess innehåll av kronärtsko­cka som är känt för att stimulera leveroch gallfunkti­onen och ingrediens­en kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunkt­ion. Dessutom innehåller Active Liver andra växtextrak­t med innehåll av resveratro­l.

Active Liver kan man betrakta som en daglig ”vitamindos” för leverns funktion. Ta en tablett om dagen.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden