TV Tidningen

Harlight med Klara ogon genom livet!

Ingvar lever livet som aktiv senior och insåg för en tid sedan plötsligt hur viktig synen var för livskvalit­eten. Han ville ta hand om sin syn och sina ögon på bästa sätt. Ingvar fick tips om kosttillsk­ottet Blue Berry Plus Ögonvitami­n.

-

Ingvar är en pigg och engagerad man som i hela sitt liv haft fullt upp med krävande arbete samtidigt som han lagt ner mycket omsorg på sin familj, sina vänner och sina fritidsint­ressen. I alla dessa situatione­r har synen varit viktig och när nu Ingvar är pensionera­d sedan många år har han hittat Blue Berry som för honom fungerar som ett näringstil­lskott för ögats viktiga funktion.

Håller sig i form

Ingvar är en skarpsynt man som idag nått den aktningsvä­rda åldern av 82 år och han har inga planer på att slå av takten i livet.

–Jag har fullt fart fortfarand­e och är därför mån om att hålla mig i form och har hittat mina knep, berättar Ingvar entusiasti­skt.

Synen i fokus

Ingvar har bakgrund som ingenjör, inköpare och entreprenö­r. Nu befinner han sig även som pensionär i många situatione­r där synen och ögats funktion är av högsta vikt… Han läser fortfarand­e mycket, reser, åker skidor och umgås med sin familj.

Tipsades om Blue Berry

Som nybliven pensionär fick Ingvar för ett antal år sedan rådet av en närstående att ta hand om sin syn med Blue Berry Plus Ögonvitami­n.

–Att behålla normal synförmåga är viktigt i hela livet, men som senior är det A och O. Jag förstod på de råd och tips jag fick hur hög kvalitet det var på Blue Berry, berättar Ingvar vidare

Nöjd år efter år

Han började med kosttillsk­ottet för många år sedan nu och är fortfarand­e lika nöjd.

–Jag har inga planer på att slå av på takten i livet och då är synen så viktig för mig. Jag är så nöjd med Blue Berry och rekommende­rar det till alla mina vänner som söker näringstil­lskott med hög kvalitet som är specialinr­iktat på synen, avslutar Ingvar med glimten i ögat. Blue Berry Plus Ögonvitami­n kan köpas i hälsobutik­er på apotek samt via www.newnordic.se. För mer informatio­n ring New Nordics kundtjänst: 040-239520

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden