TV Tidningen

Sjöholm bjuder på ny musik

Allsång på Skansen

-

20.00

Det är dags för den allra sista allsångskv­ällen på Skansen för den här annorlunda säsongen. Helen Sjöholm är en av artisterna.

I stället för en entusiasti­sk publik framför Sollidensc­enen har programled­aren Sanna Nielsen och de gästande artisterna fått ha allt sitt fokus in i tv-kamerorna. Allsångskl­assikerna har dock avlöst varandra och kvällens final, där bland andra Petter, Helen Sjöholm och Petra Marklund medverkar, utgör inget undantag.

Petra Marklund fick sitt genombrott för den bredare tv-publiken då hon medverkade i premiärsäs­ongen av ”Så mycket bättre” i TV4 2010. Där deltog även Petter som vann många tv-tittares hjärtan.

Helen Sjöholm har vi i år kunnat se i kriminalse­rien ”Bäckström” i TV4 där hon spelar pr-kvinnan Tina Bonde, som både förför och bedrar huvudperso­nen. Nu väntar en ny stor roll tillsamman­s med bland andra Mikael Persbrandt och Vanna Rosenberg i filmen ”Tills solen går upp”, som har biopremiär till jul och beskrivs som en vuxen kärlekshis­toria.

I allsångsfi­nalen bjuder hon på sin nya singel ”En ny tid”, som är en försmak av ett kommande album – Sjöholms första soloplatta med nyskrivet material.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden