TV Tidningen

Haveri när Skugge ska tala ut

- JAN-OLOV ANDERSSON jan-olov.andersson@aftonblade­t.se

Helt uppenbart förstår inte programled­aren hur Onlyfans fungerar.

En gång sa Ulf Lundell: – En inställd spelning är en spelning det också, eftersom det väcker känslor som saknad, irritation och bitterhet.

Med en liknande utgångspun­kt kan man kanske hävda:

Ett haveri till intervju kan också vara sevärt eftersom det väcker känslor som ilska över alla frågor som aldrig ställs.

Se ”Malou möter” tisdag 12 december, där Malou von Sivers möter Linda Skugge.

”Stridbar feminist, provoceran­de kolumnist, när hon valde att sälja porr på nätet, då tog det hus i helvete”, inleder Malou von Sivers och lovar sedan att ta reda på vem den riktiga Linda Skugge är.

TV4-profilen har genom åren gjort massor av bra intervjuer, men den här gången går hon bet på uppgiften.

Det är hon inte ensam om. De få intervjuer som har gjorts med Linda Skugge sedan hon började med porr på sajten Onlyfans, har varit liknande dikeskörni­ngar, bland annat på bokmässan i Göteborg (av en kollega på Expressen) och på Aftonblade­ts egen kultursida.

Expressen har för övrigt kommit billigt undan i allt rabaldret kring Skugge. Om tidningens chefer tycker att hon är en så viktig skribent, varför får hon inte betalt så att hon slipper vika ut sig?

Tv-intervjun med von Sivers och Skugge är som en grundkurs i hur man inte ska intervjua någon. Skugge säger ofta emot sig själv. Ena stunden blev hon popskriben­t utan att ens lyssna på musiken, i nästa är det tvärtom. Ena stunden är hon ute och köper falukorv, i nästa skryter hon med att aldrig ha lagat mat till sina barn. Och för det mesta jamsar von Sivers bara med i allt Skugge säger. Helt uppenbart förstår inte programled­aren hur Onlyfans fungerar, men inte blir någon i samma situation klokare kring det efter att ha sett programmet. Följdfrågo­r, Malou, följdfrågo­r! Som kalkon-tv betraktat, har dock intervjun sina underhålla­nde stunder ...

 ?? ?? KARRIÄR MED VÄNDNINGAR Den 12 december sänder TV4 Malou von Sivers intervju med Linda Skugge, bland annat med fokus på hennes entré nyligen på den kontrovers­iella videosajte­n Onlyfans.
KARRIÄR MED VÄNDNINGAR Den 12 december sänder TV4 Malou von Sivers intervju med Linda Skugge, bland annat med fokus på hennes entré nyligen på den kontrovers­iella videosajte­n Onlyfans.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden