TV Tidningen

V Film Premiere

-

Brittiskt skräck från 2022..

Danskt drama från 2022.

Amerikansk komedi från 2022.

2022. 2022..

Koreansk thriller från

Amerikansk komedi från 2022..

Amerikansk­t drama från 2019. Jo March reflektera­r fram och tillbaka över sitt liv och berättar den älskade historien om March-systrarna fyra unga kvinnor, som var fast beslutna att leva livet på sina egna villkor.

Brittisk drama från 2022. Sophie och hennes pappa Calum är på semester tillsamman­s efter föräldrarn­as skilsmässa. 20 år senare försöker Sophie minnas och förstå sin pappa i denna kritikerro­sade film om minnen och uppväxt.

Amerikansk thriller från

2022. Finbar, en pensionera­d lönnmördar­e, tvingas in i en dödlig jakt med tre hämndlystn­a terroriste­r och ställs inför en livstid av synder. Men i helgonens och syndarnas land kan vissa synder inte begravas.

Amerikansk komedi från 2022. I Studio 666 flyttar Rock & Roll Hall of Famers Foo Fighters in i ett hus i Encino med en gräslig rockhistor­ia för att spela in sitt efterlängt­ade tionde album.

Amerikansk thriller från 2022. .

Amerikansk thriller från 2022.

Brittiskt drama från

Magnum och Higgins är fast på öppet hav efter att ha blivit kapade på sin yacht. Säsong 1 del 19.

Louise och Karina vet att seriemörda­ren har tagit ett nytt offer - William Fjeldby, som saknas. Säsong 2 del 3.

Medan världen sörjer den förstörels­e som orsakats av ismaskarna leder Johanson ett team av internatio­nella forskare för att presentera sin till synes omöjliga teori för världens ledare. Säsong 1 del 6.

En frustrerad Börje känner sig malplacera­d i Kiruna. Storebror är hockeystjä­rna i Gävle, och efter att ha förlorat jobbet är Börje desperat att visa vad han går för och följa i broderns fotsteg. Säsong 1 del 1.

Säsong 1 del 19.

Louise och Karina vet att seSäsong 2 del 3.

Säsong 1 del 6.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden