TV Tidningen

SF-kanalen

-

Svensk familjefil­m från 1977. Bröderna Karl och Jonatan Lejon återförena­s efter sina korta liv på jorden i landet Nangijala.

Svensk komedi från 2012. Sean Banan drar till Afrika och tar med sig schlagerdi­van Kikki Danielsson för att spela in den fetaste musikvideo­n någonsin.

Svensk komedi från 2016. 22-årige skivbutiks­biträdet Svante lider av ett dödligt hjärtfel. En dag kliver han på tunnelbana­n på Södermalm och färdas till år 2016 där ny vetenskap har gjort att hans liv kan räddas.

Svensk komedi från 1978. Pablo Picasso föds på den spanska landsbygde­n och skickas fram och åter mellan Madrid och Paris för att utveckla sin konstnärli­ga talang.

Svensk komedi från 1940. Musikspäck­ad komedi där elever och musiklärar­e på en skola älskar den nya swingmusik­en men motarbetas av sträng rektor.

Svensk komediklas­siker från 1965. Fyra seglare är på väg till Ensamholme­n i Stockholms skärgård. Där väntar man med nykokta kräftor till kvällens stora kräftskiva – och ombord på båten finns spriten. Båten närmar sig ön, skymningen börjar falla och besättning­en gör mer och mer desperata försök att lägga till vid bryggan.

Svensk barnfilm från 1990. Annastina och Lillstumpa­n tänker ge en kattunge åt Lame-Kal. När Lame-Kal var liten blev han sjuk och sedan dess är han lam i benen. Och mer än allt önskar han sig ett litet varmt knyte som håller honom sällskap.

Svensk familjefil­m från 1986. Jims mamma Siv jobbar som servitris på hotellet och pappa Gustav är kock. När pappa dör blir Jim och hans mamma ensamma kvar. Jim tar hjälp av sin livliga fantasi och flyr till sin egen värld.

Svensk kortfilm från 1988 baserad på Astrid Lindgrens historia om tre syskon som lämnas ensamma hemma. Först förmanar mamma att dörren ska vara stängd så att ingen luffare kan komma in. Plötsligt knackar den listige luffaren Manfred på dörren.

Svensk ”Sällskapsr­esan”komedi från 2011 av och med Lasse Åberg. Efter en rad sällskapsr­esor är vår hjälte StigHelmer tillbaka i en nostalgisk tidsresa till ungdomsåre­n.

Svensk dramathril­ler från 2012. JW var en gång en lovande student på Handelshög­skolan i Stockholm men hans hunger efter snabba cash blev hans undergång. Efter fyra år i fängelse vill han förändra sitt liv men det är inte så enkelt som det verkar.

Svensk thriller från 1996. Efter ett skottdrama bestämmer sig polisen Erik för att flytta hem till Norrland och ett samhälle som styrs av oskrivna lagar.

Svensk komedi från 2003. Erik har lämnat Bruket i Värmland. Men när syrran Smala Sussie har försvunnit återvänder han hem för att söka efter henne.

Svenskt drama från 2011. Änklingen George har fått nog av sin hemhjälp som stjäl hans saker och sina vuxna barn som försöker sälja hans hus. Han packar en väska och drar iväg på en svindlande resa.

Svensk komedi från 1958. Bankmannen Marcus träffar av en slump på balettdans­ösen Maj och blir förtjust i henne.

Svensk familjefil­m från 1990.

Svensk familjefil­m från 1993. Lotta är alldeles rasande, för mamma har sagt att hon ska ta på sig den otäcka jumpern som killar och sticks.

 ?? ?? SF, 13.50: Swing it, magistern
SF, 13.50: Swing it, magistern
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden