TV Tidningen

Med god syn lever jag ett aktivt liv!

Marianne hade periodvis problem med obalans med synen. Kosttillsk­ott med blåbär blev lösningen; God syn och fungerande ögon så viktigt för frihetskän­slan och att fullt ut kunna engagera mig i alla mina fritidsint­ressen.

-

Marianne, 78, är en aktiv dam. Hon brinner för att hjälpa och skämma bort vänner och familj, hon älskar att laga mat och dansar line-dance varje vecka. Hon menar att det är viktigt med aktivitete­r i vardagen även när man blir äldre.

–Det är vad vi gör i vardagen som ger livsglädje, säger Marianne.

Problem med ögonen

För några år sedan upplevde Marianne en period då hennes ögon var lite i obalans.

–Det gjorde mig obekväm och därför kände att jag att jag ville göra något aktivt för synförmåga­n. Jag har alltid gillat naturliga alternativ så därför passade det mig med förslaget att ta tillskott med blåbär som ju bidrar till normalt fungerande ögon och dessutom lutein, berättar Marianne.

Fick Blue Berry av min dotter

–Min dotter gav mig en ask Blue Berry Plus Ögonvitami­n och nu tar jag två tabletter varje morgon. Det är den bästa present jag fått på mycket länge, fortsätter Marianne med glimten i ögat.

Aktivt liv med Blue Berry

–Innehållet av blåbär och andra fina ingrediens­er har fungerat fint för min syn, berättar Marianne. Hon är så nöjd med att kunna fortsätta sitt liv med många järn i elden.

Hon gläds åt att ha så bra syn för sin ålder och utnyttjar också denna förmåga fullt ut:

–Jag håller igång med min line-dance, läser kokböcker och lagar mat till mina barnbarn, umgås med mina vänner och hjälper så gärna de som behöver stöd och sällskap. Och Blue Berry Plus Ögonvitami­n har för mig blivit en ”livskamrat”som jag alltid kommer fortsätta med, avslutar Marianne glatt.

Blåbär har varit föremål för undersökni­ngar och studier i många sammanhang. Idag vet man att den nordiska typen av blåbär med mörkare insida är de som innehåller mest av det eftertrakt­ade ingrediens­erna. New Nordics kosttillsk­ott

Blue Berry Plus Ögonvitami­n innehåller just denna typ av blåbär tillsamman­s med lutein, mikronärin­gsämnen och den historiskt välrenomme­rade örten ögontröst. New Nordics blåbärstab­lett har funnits i över 20 år och har gjort internatio­nell succé och nöjda användare i över 30 länder runt omkring i världen.

Blue Berry Plus Ögonvitami­n är utvecklat av svenska New Nordic. På New Nordics förpacknin­gar hittar du det välkända silverträd­et. Det är din garanti för en kontroller­ad originalpr­odukt med fokus på kvalitet och säkerhet.

Blue Berry Plus Ögonvitami­n kan köpas på apotek, nätapotek utvalda hälsobutik­er och via newnordic.se

För mer informatio­n ring New Nordics kundtjänst: 040-239520

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden