TV Tidningen

SF-kanalen

-

Svensk familjefil­m från 1986 av Hans Alfredson med Stellan Skarsgård. I Tomelilla bor nioåriga Jim. Hans mamma Siv jobbar som servitris på hotellet och pappa Gustav är kock.

Svensk komedi från 2002 med Alexander Skarsgård. Simon som är singel men drömmer om den stora kärleken. Micke får alla tjejer han vill ha men vill inte binda sig, medan deras vän Mario har fast sällskap.

Svensk familjefil­m från 1986 efter Astrid Lindgrens böcker.Välkommen till Bullerbyn i Småland där Lisa bor med sina bröder Lasse och Bosse. I Norrgården bor systrarna Britta och Anna och i Sörgården bor Olle och hans lillasyste­r Kerstin.

Svensk dramakomed­i från 1994 med Helena Bergström och Rickard Wolff. Ännu en omvälvande sommar tar sin början när Fanny och Zac återvänder till Änglagård. Det visar sig att Gottfrid och Ivar har ytterligar­e en bror, Sven, som flyttade till Amerika som barn.

Svenskt drama från 2008 med Peter Stormare. Svenskt drama om Klemens en enstöring som sköter sig själv i det norrländsk­a landskapet och kommer i konflikt med lagar som stiftas i Stockholm.

Svensk familjekom­edi från 1972 med Sickan Carlsson. Den här versionen av den klassiska rackarunge­n är gjord 1972 men utspelar sig på 30-talet.

Svensk familjefil­m från 1996 med Malte Forsberg och Claes Malmberg. I sommaridyl­len Lillköping vilar lugnet. Men skenet bedrar - här utkämpas ett krig mellan Röda och Vita Rosen.

Svensk komedi från 1997 med Suzanne Reuter och Allan Svensson. När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstade­n och Vivalla.

Svensk komedi från 2009 med Janne ”Loffe” Carlsson. Mer båtkalabal­ik och falskspel i och omkring Göta kanal. Än en gång står båtbyggare­n Janne Andersson i centrum, och nu hamnar han i trubbel när en leverans motorer till Italien beslagtas av maffian.

Svensk komedi från 2002 med Michael Nyqvist och Elisabeth Carlsson. Biblioteka­rien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatisk­t och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogårde­n och tänker får hon ögonkontak­t med Benny.

Svenskt drama från 1995 med Göran Gillinger och María Celedonio. Adam och hans polare spenderar sin tid med att trakassera invandrare som de hatar. Men så möter Adam Julia från Peru och blir blixtföräl­skad.

Svensk rysare från 1988 med Kjell Bergqvist och Lena Endre. En familj har precis flyttat in i sitt drömhus på landet. Snart börjar märkliga saker hända. I väggarna hörs konstiga skrapande ljud, dörrar öppnas och stängs av sig själva.

Svensk thriller från 1976 av Bo Widerberg med Carl-Gustaf LIndstedt. En patient mördas brutalt på ett sjukhus i Stockholm. Kriminalar­na Beck och Rönn får till uppgift att lösa fallet som visar sig vara mer komplicera­t än de först anat.

Svensk komedi från 2012. Snart är det sommar och vännerna i Kvarteret Skatan planerar sin traditions­enliga semester i Laholm. Men i år är inget som vanligt. Med Johan Glans,Vanna Rosenberg, David Batra, Rachel Molin och Klara Zimmergren.

Svensk familjefil­m från 1972 efter Astrid Lindgrens historia. Hela Lönneberga vet att Emil är full av hyss. Men ibland blir till och med pappa Anton nöjd och stolt över sin son.

 ?? ?? SF, 19.30: Göta kanal 3
SF, 19.30: Göta kanal 3

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden