TV Tidningen

SF-kanalen

-

Svensk familjefil­m från 1973 efter Astrid Lindgrens berättelse. Emil gör fler hyss än det finns dagar på året, säger hans mamma. Men han hinner med en hel del annat också.

Svensk familjefil­m från 2010 med Kjell Bergqvist och Regina Lund. Klara har flyttat till en ny stad och har svårt för att skaffa nya vänner.Tjejerna i den nya klassen älskar att rida, så Klara börjar på en ridskola.

Svenskt drama från 2005 med Livia Millhagen och Adam Pålsson. Körledaren Ylva sitter i en buss på väg till Italien tillsamman­s med sin kör. Några av dem längtar efter att få träffa den lokale borgmästar­en, andra vill få en gratis semester.

Svenskt drama från 1995 med Thomas Hanzon och Camilla Lundén. Mia och Patrik är unga, kära och bekymmersl­ösa. Patrik är pilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriä­r.

Svensk komedi från 2008 med Eva Röse och Marie Robertson. I 60-talets Värmland slår sig två kvinnor ihop och trotsar sin omgivnings förväntnin­gar – genom att tävla i bilrally.

Svensk komedi från 2002 med Michael Nyqvist och Elisabeth Carlsson. Biblioteka­rien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatisk­t och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogårde­n får hon ögonkontak­t med Benny.

Svenskt drama från 2000 med Sara Sommerfeld och Alexander Skarsgård. Nazli är född i Iran men uppvuxen i Sverige. Hennes pappa vill att hon ska gifta sig med en iransk man, så när hon träffar sin svenske pojkvän Johan, blir situatione­n komplicera­d.

Svensk kortfilm från 1988 baserad på Astrid Lindgrens berättelse. Barbro har en hemlig syster, en tvillingsy­ster som heter Ylva-Li. Ylva-Li bor under en rosenbuske, men inte vilken rosenbuske som helst, utan det är Salikos rosor.

Svensk familjefil­m från 1981 baserad på Astrid Lindgrens bok. Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen familj, så en dag bestämmer han sig för att rymma.

Svensk romantisk komedi från 2005 med Frida Hallgren. Fredrik är ensamståen­de pappa och jobbar som travkusk. När han är upptagen med jobb följer dottern Magda med farmor till bingohalle­n.

Svenskt drama från 1961 med Harriet Andersson och Gunnar Björnstran­d. En splittrad familj återförena­s under ett dygn ute på en isolerad sommarö.

Svensk thriller från 1992 med Stellan Skarsgård. Den tyska underrätte­lsetjänste­n har tipsats om en tysk terrorakti­on i Sverige. De söker en svensk som ska infiltrera den sista aktiva terrorcell­en i RAF.

Svensk komedi från 2006 med Andreas Wilson och Lolita Davidovich. Erik är en desperat manusförfa­ttare i Hollywood, som luras med på en galen resa genom Kalifornie­n av mystiska Lola.

Svenskt drama från 1967 med Thommy Berggren och Pia Degermark. Löjtnant Sixten Sparre inleder en passionera­d kärlekshis­toria med den ljuva lindansers­kan Elvira Madigan. Han deserterar från armén, de flyr till Danmark och lever i ett fullständi­gt kärleksrus.

Svenskt drama från 1946 med Eva Dahlbeck och George Fant. Rosat drama från 1946 om unga Brita som får chansen att lämna en fattig tillvaro på landet när hon får arbete som hembiträde hos en rik familj i Stockholm.

Sällskapsr­esan-komedi från 1991 med Lasse Åberg och Jon Skolmen. En mindre genomtänkt vadslagnin­g tvingar Stig-Helmer Olsson att bege sig till Skottland och förkovra sig i den nya massrörels­en golf.

 ?? ?? SF, 12.30: Rallybruda­r
SF, 12.30: Rallybruda­r
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden