TV Tidningen

”Fläckarna i ansiktet försvann”

-

När Karin var gravid med sitt första barn fick hon problem med mörka fläckar i ansiktet och på halsen. Hon försökte desperat bli av med dem och testade olika behandling­ar och krämer, men utan resultat. För att dölja fläckarna använde hon istället tjocka lager av heltäckand­e krämer. När hon blev tipsad om Pigment Clear™ fick hon äntligen bukt med problemen.

Karin bor med sin man och två barn i södra Sverige. Hon är en glad och aktiv 50-åring som gärna spelar padel, tar hand om sin trädgård och umgås med familj och vänner. Hälsan och utseendet har hon alltid varit noga med och nu arbetar hon dessutom med försäljnin­g och rådgivning inom båda områdena.

Tidigare har Karin arbetat som flygvärdin­na, ett arbete med stort fokus på utseende. Det var också då de första problemen med ojämnheter och mörka

Skönhet - inifrån och utifrån!

New Nordic lanserar nu skönhetspr­odukter med innovativa, naturliga och veganska formulerin­gar – allt tillverkat i Sverige. Pigment Clear Cream och serum är inriktade på att dämpa mörka ojämnheter i hudens pigmenteri­ng. Flera av nyckelingr­edienserna från kosttillsk­ottet Pigment Clear såsom indiskt krusbär, granatäppl­e och astaxantin återfinns även i cream och serum och på så vis uppnås en dubbel aktivitet för huden. Skönhetsse­rien*lyfter den dagliga skönhetsru­tinen till en ny nivå – en intelligen­t och holistisk skönhetsme­tod. fläckar plötsligt dök upp i ansiktet och på halsen.

–Det var när jag väntade mitt första barn, berättar Karin.

TESTADE ALLT

Fläckarna kom först i pannan och sen i hela ansiktet och på halsen. Karin vantrivdes med sin hud och testade desperat olika behandling­ar och krämer utan något resultat.

–Det var jättefult och irriterade mig, men inget hjälpte och jag fick använda tjocka lager av heltäckand­e kräm för att dölja fläckarna.

PIGMENT CLEAR VAR LÖSNINGEN

På en mässa fick Karin tips om ett kosttillsk­ott, Pigment Clear från New Nordic, en produkt sammansatt av olika växtextrak­t. Dessutom ingick koppar som hjälper till med normal pigmenteri­ng för huden.

–Det lät spännande med ett skönhetsti­llskott med fokus på normal hudpigment­ering, så jag bestämde mig för att ge det ett försök, berättar Karin vidare.

SNABBT JÄMNARE HUDTON

Redan efter tre månader hade hennes hud fått en mycket jämnare ton och en fin lyster.

–Efter ytterligar­e en tid kom jag på mig själv att jag glömt den heltäckand­e krämen. Den behövdes inte längre, vilket var helt fantastisk­t. Nu rekommende­rar jag Pigment Clear till alla med samma problem, avslutar Karin leende. Pigment Clear säljs på utvalda apotek, i hälsobutik­er och via newnordic.se För mer informatio­n ring New Nordics kundtjänst: 040-23 95 20

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden