TV Tidningen

HÄR ÄR TABLETTEN som ger mikro-näringsämn­en till hjärnans viktiga funktioner!

-

Du kan tillfällig­t känna att du tappar kontrollen när du är stressad. Du kan ha svårt att komma ihåg namn, adresser eller vart du är på väg. Det kallas åldersrela­terad tillfällig minnesförl­ust och är ofarligt men störande i det dagliga livet. Tusentals svenskar är drabbade av detta normala åldersrela­terade symptom.

Många söker stöd för att bevara hjärnans normala funktioner. Det svenska kosttillsk­ottet Clear Brain har blivit en succé i alla länder det lanceras i.

BANBRYTAND­E

New Nordic har utvecklat en banbrytand­e tablett med näringsämn­en för hjärnans normala funktion. Tabletten innehåller substanser som bidrar till normal mental förmåga och kognitiva funktioner såsom; minne, uppmärksam­het och koncentrat­ion.

KOGNITIV FUNKTION

Med hjälp av hjärnscann­ingar kan man visa aktivitete­n i hjärnan. Röda hjärnvågor tyder på aktivitet i motsats till de mer ”inaktiva”blå hjärnvågor.

I mätningar ses enkelt uttryckt hjärnans minnes- och koncentrat­ionsfunkti­oner.

Detta kallas med ett samlat uttryck kognitiva funktioner. Där ingår såväl tänkandet som uppmärksam­het och minne.

VALNÖT

Innehåller Clear Brain extrakt från valnöt, granatäppl­e, tallbark och peppar samt vitaminer och mineraler.Vitamin B6 och B12 bidrar till nervsystem­ets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning samt till normala psykologis­ka funktioner. Pantotensy­ra bidrar till normal mental prestation­sförmåga och jod bidrar till normal kognitiv funktion.

Clear Brain säljs i hälsobutik­er, apotek, nätapotek och via newnordic.se

För mer informatio­n ring New Nordics kundtjänst: 04023 95 20

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden