Mitt i Vallentuna

Fick oväntat besök – bil kraschade in i trädgård

- Lotten Engbom 073-600 69 39 lotten.engbom@direktpres­s.se

Förra helgen fick Heidi Hellström oväntat besök när en bil kraschland­ade i hennes trädgård i Vallentuna. ”Jag blev skakad” säger hon. I lördags eftermidda­g, lite innan fyra, förra helgen befann sig Heidi Hellström inomhus i huset i Lindholmen när hon hörde en bil krascha utanför.

– Det lät först som att föraren tvärnitade och sedan hörde man bara pang, pang, boom, säger Heidi.

– Jag tittade ut genom fönstret, såg en bil, mosad mot ett träd och sedan sprang jag ut. Jag hann inte tänka så mycket, det var nog mest att jag skulle kolla att de som var i bilen var okej. Tutan stod på hela tiden och bara tjöt. Det lät mycket, och det var fler grannar som kom ut.

Klarade sig oskadd

När Heidi kom fram till bilen hade föraren redan lyckats klättra ut ur bilen, utan några skador.

– Det var jätteskönt. Men det var väldigt mycket oväntat besök. Hon hade åkt igenom vår häck och över gräsmattan och sen in i ett träd, fråga mig inte hur det gick till, säger hon.

– Våra grannar har tydligen haft ett par besök, de har haft diverse bilar på deras tomt under åren. Men för oss är det första besöket.

Bilen bärgades bort på kvällen, men för Heidi har händelsen satt sina spår. – Jag blev skakad, absolut. Heidi har också tänkt tanken att hennes egna barn hade kunnat vara ute på tomten.

– Mina barn brukar leka där på sommaren och åka pulka på vintern när det är snö.

Vallentuna Nyheter har varit i kontakt med föraren som uppger att hon mår bra.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden