Mitt i Vallentuna

Tutade för omkörning – fick bildörren insparkad

- Uffe Lindeborg uffe.lindeborg@direktpres­s.se 073-600 40 89

En bilist i Vallentuna centrum fick tokspel och sparkade in en annan förares bildörr. Nu söker offret efter vittnen till händelsen. Det var när en Vallentuna­bo vid 14-tiden på tisdagen i en vit bil skulle passera en röd VW Passat utanför glasmäster­iet i Vallentuna centrum som det uppstod ett bråk.

Mannen i den vita bilen tutade till och skulle köra om. Innan dess hade den andra bilen först trängt honom i två rondeller. När den vita bilen passerade blev plötsligt den andra föraren vansinnig, började tuta, fotografer­a och peka på honom. Han stannade för att höra vad personen ville.

– Jag vet faktiskt inte varför den andra personen blev så arg, säger personen i den vita bilen som har polisanmäl­t händelsen.

Plötsligt hoppade personen från den röda bilen fram och sparkade in bildörren. Därefter vräktes den förvånade föraren ut på vägen av den andra personen. Bakom bilarna blev det en lång kö och nu vädjar föraren av den vita bilen att de som sett händelsen kliver fram för att vittna.

– Någon måste ju ha sett det hela. Det var ju en stil- lastående kö bakom, hans bil stod mitt i vägen.

Händelsen rubriceras som misshandel och det finns gott hopp om att föraren kan identifier­as.

– Signalemen­tet på personen överensstä­mmer med ägaren till den bil som vi fått registreri­ngsnummer på. Det vore synd om vi inte får kontakt med vittnen som tar ärendet vidare, säger kommissari­e Tommy Ragnesand hos polisen i Täby.

Såg du vad som hände? Kontakta polis på telefon 114 14.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? RONDELLBRÅ­K. En bilförare fick tokspel efter två rondeller i Vallentuna.
FOTO: PRIVAT RONDELLBRÅ­K. En bilförare fick tokspel efter två rondeller i Vallentuna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden