Mitt i Vallentuna

Här får Arninge ett helt nytt nöjesmecka

- Kevin Wedin

Ett nytt nöjescente­r slår upp dörrarna i Arninge. En speciell bowlinghal­l och laserdome på två våningar är två av nytillskot­ten.

Redan i veckan smygöppnad­e en helt ny nöjesplats i Arninge. Laserdome, en gigantisk godisbutik och en virtuell bowlinghal­l flyttar in bredvid golfaffäre­n Dormys på Leverantör­svägen.

– Först och främst öppnar vi en jättestor godisbutik med över 1 000 sorter och laserdome- arenan, säger Niklas Lyrberg, ägare för Stockholm Laserdome som driver anläggning­en.

Laserdome-arenan kommer vara cirka 450 kvadratmet­er stort och rymmas på två våningar. Senare under året hoppas Niklas även att man ska ha gjort klart med den något speciella bowlinghal­len.

– Det är virtuell bowling, vilket innebär att du har riktiga bowlingklo­t men det finns inga fysiska käglor, utan du rullar kloten mot en tv-skärm som känner av klotet, säger han.

Stockholm Laserdome finns idag på en rad ställen i Stockholm, Bromma, Hägersten och i Farsta och den här delen av huvudstan var ett naturligt val när de ska fortsätta växa.

– Det finns inte något liknande på norra sidan stan. Jag tror stenhårt på det här, säger Niklas och fortsätter:

– Normalt sett brukar vi dippa från midsommar till det att skolorna börjar igen, besöksmäss­igt, men här ser jag att många som håller till i Roslagen kan åka hit en dålig dag, när du åker och handlar så kan man komma förbi här och ha roligt.

 ?? FOTO: KEVIN WEDIN ?? SLÅR UPP PORTARNA. Nästa vecka, om ägaren Niklas Lyrbergs förhoppnin­gar går in, blir det premiär för en ny Laserdome-arena och en gigantisk godisbutik i Arninge.
FOTO: KEVIN WEDIN SLÅR UPP PORTARNA. Nästa vecka, om ägaren Niklas Lyrbergs förhoppnin­gar går in, blir det premiär för en ny Laserdome-arena och en gigantisk godisbutik i Arninge.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden