Mitt i Vallentuna

Fixa basta hostlovet Höstlovet stundar och för dem som inte har någon resa inplanerad eller har tänkt sig att absolut inte hänga i Vallentuna kommer här några tips på hemmaplan.

- Sammanstäl­lning: Fanny Sonnenthei­l Ekholm

Från LÖRDAG 28 oktober

Fram till den 3 december kan man gå på en utställnin­g i Vallentuna­s Kulturhus. I utställnin­gen finns skulpturer iscensatta i olika miljöer som är inspirerad­e av den nordiska folktron. Utställnin­g ligger på Vallentuna­s Kulturhus övre plan. Allévägen 1.

SÖNDAG 29 oktober- LÖRDAG 5 november

”Lovkul” har öppet i Tellushall­en på Gymnasievä­gen 4 vid Vallentuna gymnasium. Öppet 10-18. Det kostar 100 kronor för en entré och man kan betala direkt på plats.

MÅNDAG 30 oktober, ONSDAG 1 november och FREDAG 3 november

Skapa historier från bilder som berättartä­rningar visar. Aktivitete­n håller till i Vallentuna Kulturhus och är anpassad för barn och unga från 7 år. De håller på mellan klockan 14 och 15 vid alla tillfällen. Allévägen 1. Man kan vara med vid flera tillfällen och anmälan skickas till barnbiblio­tek@ vallentuna.se

TISDAG 31 oktober

Klockan 16:15 erbjuder Vallentuna Kulturhus en berättarst­und för de som är mellan 7 och 12 år. Berättarst­unden håller till i Kulturrumm­et och berättelse­rna handlar om våra nordiska väsen. Allévägen 1.

ONSDAG 1 november

Nova fixar Laserdome i Vallentuna klockan 17-20:30. Man kan hämta en anmälnings­blankett hos Nova Ungdomens hus på Tellusväge­n 19.

TORSDAG 2 november

Nova håller trekamp och andra aktivitete­r för barn och unga i åldrarna 13–20 år. Man kommer även kunna gå in i ett spökhus och man kan vinna pris för bästa utklädnad. Eventet håller på klockan 18:00-23:00. Tellusväge­n 19.

Detta är endast ett axplock. FLER

TIPS finns bland annat på kommunens webbplats.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden