Mitt i Vallentuna

Polisen helt utan spår efter försvunna Stefan

- Lotten Engbom

Den 48-åriga Vallentuna­bon som försvann i Norrtälje för två veckor sedan saknas fortfarand­e. Polisen står just nu och trampar på stället. Det var för lite mer än två veckor sedan som Vallentuna­bon Stefan försvann efter att ha handlat i Norrtälje. Polisen gick i förra veckan ut med en bild på bilen. Men när denna tidning gick i tryck, i tisdags, hade de fortfarand­e inte kommit längre.

– Det känns som vi står och stampar precis på samma läge som det var förra veckan. Vi har inte fått in några tips, säger Marie Näs- lund på Grova brott i Sollentuna.

Polisen håller på med en teknisk undersökni­ng av bilen.

Enligt Näslund är situatione­n inte helt ovanligt.

– Nej, det händer att det är så ibland. När det gäller försvunna personer, det kan vara så att man är försvunnen väldigt lång tid. Det som är jobbigt är naturligtv­is för de anhöriga, när man inte vet vad som hänt personen. Hur jobbar ni vidare nu? – Vi har ju ingenting, inga spår att gå på. Vi får avvakta och se om det kommer in mer tips nu. Likadant om vi får fram något från under- sökningen av bilen. Men just nu har vi ingenting att jobba efter. Tror ni att han är i livet? – Vi vet inte alls, säger Marie Näslund.

Missing people ska göra ett nytt sök i påskhelgen. Tid och plats var inte bestämt när denna tidning gick i tryck. De kommer att söka på nya områden, efter att en del ny informatio­n kommit in.

– Den kan vi inte dela just nu, det är ingen dramatisk informatio­n utan observatio­ner som tyder på att vi ska söka i andra områden, säger Jörgen Olsson, på Missing people.

 ??  ?? INGENSTANS. Polisen står still på ruta ett.
INGENSTANS. Polisen står still på ruta ett.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden