Mitt i Vasastan

Boende på Luntmakarg­atan: Provoceran­de med bröst och rumpor när jag ska handla

- Boende på Luntmakarg­atan

Det är mycket provoceran­de att se nakna kvinnors bröst (och en kvinna visar rumpan också) nästan varje gång jag går till Coop och handlar varor vid Sveavägen/Tegnérgata­n. Den bilen visar nakna kvinnor som handelsvar­or.

Klubbens ägare borde vara medveten om att det är provoceran­de och om han vore lite taktisk så borde det stå bara text på den klubbens så skallade firmabilar och inte visa nakna kvinnor, vilket skulle göra de bilarna lite mindre provoceran­de.

De allra flesta firmabilar som jag har sett är bara med text utan bilder på. Många har lyckats att få bort striptease­klubbar f rån t i dningars reklamplat­ser och nu är det på bilar istället. I går så hade en privatbil parkerad framför den och det skymde lite av kvinnans rumpa tack och lov.

Jag önskar att fler parkerade sina bilar bredvid Coop och sedan kunde inte porrbilen stå där. Vad skulle alla män tycker om det finns bilar som gjorde reklam för manliga striptease­klubbar med nakna män på bilarna? Det skulle bli ett herrans liv, antagligen. Det kan inte vara kul för småbarnsfö­räldrar att förklara för småbarn varför tanter visar rumpan och brösten varje gång de går och handlar hos Coop. Ibland ställer det den andra bilen vid RFSL lokaler på sveavägen också har jag sett.

Jag har bett trafikkont­oret att ha koll på deras bilar men tydligen så gör det inte något fel.

Man borde gjort som en del andra storstäder, det vill säga haft kvar telefonkio­skerna men använt dem för att låta folk gratis ladda mobilen och använda internet.

kommentera­r Kerold Klangs krönika ”Ringbehov – ringa behov – inga behov”

 ??  ?? STRIPPBIL. Club Privés reklambil upprör skribenten.
STRIPPBIL. Club Privés reklambil upprör skribenten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden