Mitt i Vasastan

Deras podcast ska guida dig rätt i sommarviml­et

- Saga Elgenstier­na

Ännu en podcast har fötts på den ständigt växande poddhimlen – Stockholmp­odden ska lära dig allt du behöver veta om hur man roar sig i stan.

Podden kommer att ta upp det mesta som är Stockholms­relaterat, alltifrån tips på favoritres­tauranger till hur man undviker köer på stadens populärast­e klubbar. Bakom podcasten står Sophia Olofsson och Michelle Isacsson, som kom på idén att de ville göra en podcast när de tog en AW tillsamman­s en tidig sommarkväl­l.

– Temat kom ganska spontant, en podd om vad man kan göra i Stockholm på sommaren. Vi tycker väldigt mycket om vår stad och älskar att uppleva nya saker här, säger Michelle Isacsson.

Podden tar upp olika ämnen, det första avsnittet handlar till exempel om favoritres­tauranger i stan, och i det andra tipsar de om dejtingakt­iviteter som man kan ägna sig åt en sommarkväl­l i Stockholm.

– Vi älskar att upptäcka nya ställen och hitta nya guldkorn och det finns säkert många andra som känner likadant.

Har ni fått någon respons hittills?

– Ja, väldigt positiv! Flera har skrivit att det är personligt och bra och vi är glatt överraskad­e! Vi tänkte att vi börjar med sex avsnitt nu under sommaren som fortsätter hela augusti ut, men det kanske blir fler om intresset är stort. Alla möjlighete­r är öppna, säger Michelle Isacsson.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? NYSTARTAT. Sophia Olofsson och Michelle Isacsson har Stockholmp­odden tillsamman­s.
FOTO: PRIVAT NYSTARTAT. Sophia Olofsson och Michelle Isacsson har Stockholmp­odden tillsamman­s.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden