Mitt i Vasastan

Nu kan du ladda ner vår nya app!

-

Nu blir det ännu enklare att ta del av våra lokala nyheter – med vår app StockholmD­irekt. Där kan du få pushnotise­r om det som händer nära dig.

Signalfel i tunnelbana­n, en stor olycka eller varför inte en ny krog i ditt kvarter. Ni är många som vill ha koll på Stockholm – och nu gör vi det ännu smidigare.

Vi har reportrar i hela Stockholm – med betoning på hela. Vi finns i innerstan och i kranskommu­nerna och bevakar regelbunde­t både den lokala politiken, skolan och sjukvården liksom de senaste snackisarn­a.

Bevakar hela Stockholm

– Appen gör det enklare än någonsin att ta del av lokala nyheter, oavsett om du är intressera­d av nyheter från hela Stockholm eller bara från just din stadsdel, säger Andreas Enbuske, nyhetschef på StockholmD­irekt.

Appen StockholmD­irekt är tillgängli­g från och med nu i Apple Store och på Google Play och du väljer själv om du vill ha nyheter från hela Storstockh­olm eller från din del av stan.

När det händer något stort – eller litet men extra naggande gott – skickar vi dig en pushnotis så du inte missar det.

Den kan handla om lokalpolit­ikern som plötsligt hoppar av, om förskolan som får svidande kritik eller om cyklistern­as senaste utbrott, veganernas nya anti-köttkampan­j och nybygget i parken.

Välj dina nyheter

Allt det där bevakar våra journalist­er. Och mycket mer. Vi gör både granskning­ar av hur ojämlik skolan i Stockholm är, samtidigt som vi är först med att berätta att det ska byggas 90 nya hyresrätte­r och en delikatess­butik i ditt centrum.

– Slå på pushnotise­rna så du får reda på allt som rör ditt Stockholm direkt när det händer. Både när det gäller snabba händelseny­heter eller fördjupnin­g, säger Andreas Enbuske.

Gör det till en vana att kolla in StockholmD­irekt varje dag.

Vi ger dig koll på Stockholm. Hela Stockholm.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden