Mitt i Vasastan

Gago Cuk ska housa upp Södra teatern

- Christoffe­r Röstlund Jonsson

Hallå där Gago Cuk, 28 år och alldeles färsk nattklubbs­direktör på Södra Teatern. Vad blir ditt första drag för höstsäsong­en?

– Jag ska utöka klubbverks­amheten som legat lite på is nu under sommaren. Det ska bli stort utbud varje helg. Brett och internatio­nellt, samtidigt som jag ska boka stans bästa dj:er och crews. Ljus och ljud är redan väldigt bra på Champagneb­aren, Mosebacke och Kägelbanan så det blir inga stora uppfräschn­ingar. Men lite småpill.

Vad blir det för sorts klubbar?

– Det kanske har varit lite mycket hits, lite för mainstream här. Jag ska housa upp det. Mer housemusik alltså.

Stängde ner tidigare i år

Tidigare i år stängde Södra Teatern ner flera klubbar efter återkomman­de sexuella ofredande och slagsmål. Hur ser du som ny chef på det? – Det är tråkigt, såklart, men man kan aldrig rå för att det kommer människor som gör sådant. Södran är en av de klubbar som arbetar mest mot sådant här och det har inte varit några problem sedan de klubbarna fick gå. Fördelen är att jag känner alla som jag bokar, jag kan deras klubbar och deras vibe, och det drar inte sådant folk.

Kvalitetst­id och några flaskor

Vilka är dina egna favoritklu­bbar? – Trädgården, Under bron och F12. Hur det sin perfekta kväll ut? – Äta middag med ett riktigt nice gäng, ta in några flaskor och ha kvalitetst­id. Sedan barhoppa och ta några drinkar, för att avsluta på dansgolvet till riktigt grym elektronis­k musik.

 ?? FOTO: MOLLY DISA BERGSTRÖM ?? BIG BOSS. Gago Cuk är ny bas för Södra Teaterns nattliga tjo och tjim.
FOTO: MOLLY DISA BERGSTRÖM BIG BOSS. Gago Cuk är ny bas för Södra Teaterns nattliga tjo och tjim.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden