Mitt i Vasastan

Följ oss i mobilen med vår nya app

-

Välkommen till veckans tidning. Den är som vanligt fylld av lokala nyheter, snackisar och förhoppnin­gsvis med sådant du inte visste att du ville veta. Det är ändå något visst med att bläddra i riktigt papper och låta ögonen röra sig över rubrik, bild och text – från liten notis till längre artikel. Men hur mysig det än är så finns vissa begränsnin­gar med papperstid­ningen. Den kommer till exempel bara en gång i veckan. Därför gör vi det nu ännu enklare att följa våra lokala nyheter direkt i mobilen: med vår nya app StockholmD­irekt. I appen hittar du nyheter från din del av stan och från hela Stockholm – varje dag. Här finns filminslag, fler nyheter än vad du hittar i pappret och en levande debattsida, bland mycket annat.

När det händer något just här, just nu erbjuder appen andra möjlighete­r än en tidning i papper.

Vi finns såklart kvar här också, i blädderver­sion, och kommer fortsätta att berätta om både högt och lågt och om människor som bor och verkar här i Vasastan.

Med appen blir vi ännu bättre och kan nå dig på andra tider – när du själv vill.

Ladda ner StockholmD­irekt i dag (finns i App store och Google play) och välj om du vill följa nyheter från just din stadsdel eller från hela stan.

Vid stora (eller små men extra intressant­a händelser) skickar vi dig pushnotise­r så du inte missar något.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden