Mitt i Vasastan

Visste du att vi är störst i mobilen?

-

Den här tidningen ger dig lokala nyheter från din stadsdel en gång i veckan. Avslöjande­n, nya byggplaner, snackisar och krogöppnin­gar – allt har sin plats här. Men livet i Stockholm pågår ju hela tiden och då har en papperstid­ning som kommer en gång i veckan vissa begränsnin­gar. Detta blir ännu tydligare om man tänker på att många av Stockholms stadsdelar är lika stora, eller större än, många kommuner ute i landet. Där finns i flera fall både en och två och i vissa fall tre lokala papperstid­ningar som ges ut varje dag. Tur då att StockholmD­irekt finns. På StockholmD­irekt ger vi dig lokala nyheter varje dag. Här är den ultimata platsen för dig som inte vill missa vare sig stort eller smått från det universum som är Stockholm.

Genom StockholmD­irekt är vi störst i Stockholm på lokala nyheter på webben! Och flesta läsarna tar del av vårt material i mobilen.

Bäst är upplevelse­n i vår app, som gör det enklare än någonsin att hålla koll på vad som händer varje dag.

Med appen StockholmD­irekt får du enkelt tillgång till allt det vi berättar – när du vill. Här kan du välja att följa just din lokaltidni­ng eller att läsa nyheter från hela Stockholm. Här hittar du också debattarti­klar, krönikor och filmer.

Via appen får du dessutom lokala pushnotise­r som ger dig det det senaste, precis när det händer!

Men utan er läsare vore vi ingenting. Fortsätt att ge oss ros, ris och tips så blir vi ännu lite bättre.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden