Mitt i Vasastan

Här kan du boka personal shopper – för att köpa kött

Nu öppnar NK:s nya exklusiva saluhall med flera välkända aktörer. På AG Kötthandel satsar man på exklusivt kött – och personal shopping med bokade tider för köp i köttdisken.

- Per Brandt

I morgon öppnar NK:s nya saluhall efter renovering och med nya, välkända aktörer som bland annat Melanders fisk, Androuets ost och ekologiska kedjan Paradiset som ska stå för livsmedels­utbudet samt frukt och grönt. En matuppleve­lse i världsklas­s hoppas varuhuset, oavsett om man handlar med sig råvarorna hem eller äter på plats.

Stjärnkock­en Johan Jureskog, delägare till AG Kötthandel är taggad.

– Det känns fantastisk­t och höjer vår kvalitetss­tämpel att få ha hand om NK.s kötthandel. Vi vill ha den rätta saluhallsk­änslan, lite stökigt och livligt, säger han.

Förutom klassiska AGrätter med ”NK elegans” för de som vill äta på plats (inga färdiga matlådor) satsar man även på flera exklusiva grejer, som dyrare viner på glas eller små sliders på Sveriges mest exklusiva kött, iwagu, enligt Jureskog.

Dessutom personal shopping – för kött.

I disken kommer det finnas bra kött, korvar och utvalda charkprodu­kter.

– Man ska kunna boka tid, komma hit och gå före i kön för att få snabb service, som en personal shopper. Men vi har även drop-in. Problemet i saluhallar är när man står med sin nummerlapp så måste smygkika innan och har man inte bestämt sig när det är ens tur får man nästan kniven i ryggen. Här har vi en reception och ett personligt möte där vi pratar om vad man söker för kött och så går vi vänster eller höger efter det, säger Jureskog.

 ??  ??
 ??  ?? TAGGAD. Johan Jureskog är en av aktörerna som tar plats i NK:s nya saluhall
TAGGAD. Johan Jureskog är en av aktörerna som tar plats i NK:s nya saluhall
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden