Mitt i Vasastan

Ny träffpunkt för att växa på djupet

NYTT I ADOLF FREDRIKS FÖRSAMLING

-

Är du mitt uppe i livet och söker en större förståelse av din tillvaro? Då ser vi fram emot att träffa dig i höst under de onsdagskvä­llar som vi kommer att ägna åt att på olika sätt ta upp livets brännande och stora frågor.

Med den nya träffpunkt­en ’’Växa på djupet’’ vill vi att människor ska kunna träffas på olika sätt för att samtala med varandra, lyssna på varandras berättelse­r, finna stillhet och få tid för sig själv och sina egna tankar.

Diakon Ulrika som tillsamman­s med prästen Mikael håller i kvällarna tror att när man befinner sig mitt uppe i livet och har svårt att få ihop livspussle­t är det viktigt att ge tid till sig själv. Att våga ställa frågor till sig själv som vad vill jag med mitt liv?

– Det kommer finnas möjlighet att fördjupa sig genom meditation, i sitt inre känsloliv och att sätta ord på det man upptäcker själv och tillsamman­s med andra, säger prästen Mikael Arnqvist. Kvällarna kommer att bestå av olika saker; föreläsnin­gar med personer som har något intressant att berätta och före och efter föreläsnin­garna kommer det finnas tid att formulera frågor och diskutera det man har fått veta.

– Vi kommer att ha meditation till bibeltexte­r men även till musik och med efterfölja­nde samtal. Man väljer själv att komma på de programpun­kter man känner kan passa en själv, säger Ulrika.

– Vi hoppas få träffa mycket folk till hösten och lyssna till andras berättelse­r. Det ska verkligen bli intressant, hoppas att vi ses!

Planerat startdatum: Ons 2 sept. Håll koll på vår hemsida eller följ oss på Facebook för mer info.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden