Veckans NU!

ASHTON KUTCHER I MORDRÄTTEG­ÅNG

EXFLICKVÄN­NEN KNIVHUGGEN 47 GÅNGER

-

Skådespela­ren Ashton Kutchers ungdomskär­lek Ashley Ellerin knivhöggs till döds. 14 år senare får nu den nyblivne pappan Ashton en chans att sätta dit hennes mördare.

Ashton Kutcher, 37, har mycket att tänka på just nu. Först och främst har han nyligen fått dottern Wyatt tillsamman­s med fästmön Mila Kunis, 31. Men samtidigt dras mörka historier från hans förflutna fram i ljuset igen – och leder honom rakt in i en smutsig mordrätteg­ång.

SKULLE GÅ PÅ DEJT

Skådespela­ren var tillsamman­s med 22-åriga Ashley Ellerin i början av 2000-talet. Den 21 februari 2001 skulle han hämta upp henne i hennes hem i Hollywood för en dejt. Men flickvänne­n öppnade inte dörren. Ashton, som på den tiden var mitt uppe i inspelning­arna av ”That 70’s show”, har uppgett för polisen att Ashley aldrig syntes till och att han gav upp och åkte därifrån.

– Han sa att han tittade genom fönstret och såg vad han trodde var rödvin som spillts på golvet, och att han sen gick, säger en källa med insyn i utredninge­n i tidningen National Enquirer.

Tragiskt nog visade det sig i efterhand att ”rödvinet” var Ashleys blod. Nu väntas Ashton bli nyckelvitt­ne i rättegånge­n mot den utpekade mördaren Michael Gargiulo.

– Han måste vittna om vad han såg, säger källan.

Sedan mordet på Ellerin, 22, har antalet offer

 ??  ?? Ashton Kutcher anses vara ett nyckelvitt­ne i mordrätteg­ången mot Michael Gargiulo, som anklagas för att ha mördat fyra kvinnor.
Ashton Kutcher anses vara ett nyckelvitt­ne i mordrätteg­ången mot Michael Gargiulo, som anklagas för att ha mördat fyra kvinnor.
 ??  ?? En av de mördade är Ashley Ellerin,
som Ashton dejtade i början av 2000-talet. Paret skulle
ha träffats kvällen när hon blev mördad.
En av de mördade är Ashley Ellerin, som Ashton dejtade i början av 2000-talet. Paret skulle ha träffats kvällen när hon blev mördad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden