Veckans NU!

"DU MÅSTE SLUTA SUPA!"

ANGELINAS KRAV PÅ BRAD:

-

ISmekmånad­en är uppenbarli­gen över för Brad Pitt och Angelina Jolie. Nu kan äktenskape­t vara på väg att ta slut på grund av Brads vilda festande.

somras gifte sig Brad Bitt, 51, och Angelina Jolie, 39, efter nästan tio års förhålland­e. Men nu ryktas det att superparet redan brottas med rejäla äktenskapl­iga problem. Angelina ska ha fått nog av makens eviga supande och ställt ett ultimatum.

– Hon har sagt till honom att han måste börja bete sig som en sexbarnspa­ppa, annars skickar hon honom på rehab, säger en källa i tidningen National Enquirer.

FÖRLORADE 200 000 KRONOR

Parets konflikt eskalerade under filmfestiv­alen Sundance i Utah nyligen, där Brad enligt uppgift festade till det rejält tillsamman­s med skådisen James Franco, 36.

– De drack massa drinkar, blev fulla och förlorade 200 000 kronor på poker. När Angie fick höra om hur Brad hade betett sig blev hon rasande, säger källan. Samtidigt som Brad blev full och spenderade pengar på festivalen befann sig Angelina i Irak för att besöka krigsoffer.

– Hon är ute och riskerar livet för att göra skillnad i världen medan Brad festar loss som en collegestu­dent. Hon har rätt att bli irriterad, säger källan.

"TA DIG SAMMAN"

Nu har Angelina fått nog och börjat ställa krav på sin make. – Hon sa till honom att han måste ta sig samman. Brad har enligt uppgift haft problem med alkoholen länge. Han ska ha försökt dra ner på intaget rejält flera gånger – men alltid fallit tillbaka i gamla mönster.

– Han har lovat att dra ner på drickandet i flera år, men han har aldrig lyckats. Om han inte slutar med sitt konstanta festande kommer äktenskape­t att ta slut, säger en annan källa.

 ??  ?? "HAN FESTAR
SOM EN COLLEGESTU­DENT" Enligt stjärnan uppträder Brad oansvarigt och hon hotar att tvinga iväg honom på rehab om han inte skärper sig.
"HAN FESTAR SOM EN COLLEGESTU­DENT" Enligt stjärnan uppträder Brad oansvarigt och hon hotar att tvinga iväg honom på rehab om han inte skärper sig.
 ??  ?? Nu har Angelina Jolie fått nog av maken Brad Pitts ständiga festande.
Nu har Angelina Jolie fått nog av maken Brad Pitts ständiga festande.
 ??  ?? Under Sundancefe­stivalen i Utah nyligen festade Brad till det rejält med nya kompisen och skådiskoll­egan James Franco.
Under Sundancefe­stivalen i Utah nyligen festade Brad till det rejält med nya kompisen och skådiskoll­egan James Franco.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden