Veckans NU!

VICTORIA BECKHAM TVÅNGSINLÄ­GGS PÅ SJUKHUS!

-

Att vara fashionist­an Victoria Beckham, 40, innebär ett fullspäcka­t schema där barn, karriär och jakten på den perfekta kroppen inte lämnar mycket tid över till sömn eller vila. Enligt uppgift tar stjärnan inte hand om sig, och hon kan inte längre dölja att livet går för fort och att hon enligt uppgift snart inte orkar mer.

Det är ingen hemlighet att Victoria Beckham lever ett hektiskt liv, och enligt källor har hon inte tid för varken sömn eller mat. Nu är nära och kära väldigt oroliga för stjärnan hälsa, som är mer instabil än någonsin.

– När hon är stressad sover hon inte. Några nätter har hon bara sovit tre eller fyra timmar, avslöjar en källa i tidningen Now och fortsätter:

– Victoria ser utmattad ut. I verklighet­en ser hon ännu tröttare ut än på bild. Inget smink i världen kan dölja att hon ser ut att behöva en lång semester, sömn och ordentlig mat.

 ??  ?? "HON KAN INTE DÖLJA DET LÄNGRE" Victoria Beckham har det inte lätt med barn, karriär och den ständiga jakten på den perfekta kroppen. Nu avslöjas fashionist­ans sjuka matvanor. Hon uppges vara i så dålig hälsa att maken David vill lägga in henne på...
"HON KAN INTE DÖLJA DET LÄNGRE" Victoria Beckham har det inte lätt med barn, karriär och den ständiga jakten på den perfekta kroppen. Nu avslöjas fashionist­ans sjuka matvanor. Hon uppges vara i så dålig hälsa att maken David vill lägga in henne på...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden