Veckans NU!

TAYLOR ÄR SELENAS KÄRLEKSCOA­CH!

LEKER BÄSTISENS MATCHMAKER

-

Ibland kan man behöva lite råd och tips av sin bästa kompis när det gäller killar. Fråga bara Selena Gomez. Hennes vän Taylor Swift vet nämligen precis hur man får en snubbe att tråna efter en!

Som Veckans NU! rapportera­de i förra numret har sångerskan Selena Gomez, 22, hittat kärleken igen efter att hon förra året gjort slut för gott med av- och på-pojkvännen Justin Bieber. Den lycklige mannen heter Anton Zaslavski, men är mer känd under sitt dj-namn Zedd. Selena och 25-årige Zedd har inte dejtat särskilt länge, så de vet enligt uppgift inte riktigt var de har varandra än. Det är där som Selenas bästis Taylor Swift, 25, kommer in i bilden. Taylor har en del erfarenhet när det gäller kärlek och sägs vilja hjälpa sin kompis på traven.

– Hon har gett dem båda råd och det verkar fungera, säger en källa till sajten Hollywoodl­ife och fortsätter: – Det var inte Taylor som presentera­de dem för varandra, men hon har lagt mycket tid på att få dem att känna sig trygga tillsamman­s.

TYDLIGA REGLER

Så vad är då absoluta no-no's när det gäller dejting? Tja, om du frågar Taylor ska du inte nämna dina ex.

– Hon har sagt åt Selena att hon inte får prata om Justin med Zedd. Om hon måste snacka om honom får hon ringa Taylor istället, säger källan och fortsätter:

– Hon ska inte heller framstå som för klängig och krävande utan vara rolig och flirtig.

Riktlinjer­na för Zedd att göra Selena glad är även de glasklara.

– Få henne att skratta, håll det enkelt, fråga inte saker om Justin. Visa henne att du bryr dig, till exempel genom att skicka gulliga sms. Taylor älskar Zeddlena som par, säger källan.

 ??  ?? "HON ÄLSKAR DEM Selena Gomez har börjat dejta dj:n Anton "Zedd" Zaslavski, och där för att hjälpa henne att hålla Zedd intressera­d finns vännen Taylor Swift som har en hel del knep i rockärmen!
"HON ÄLSKAR DEM Selena Gomez har börjat dejta dj:n Anton "Zedd" Zaslavski, och där för att hjälpa henne att hålla Zedd intressera­d finns vännen Taylor Swift som har en hel del knep i rockärmen!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden