Veckans NU!

KRISTEN STEWART FÖRLOVAD MED FLICKVÄNNE­N

DET GICK SNABBT…

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS, BULLS

Kristen Stewart, 24, och flickvänne­n Alicia Cargile har bara varit tillsamman­s några månader. Nu ryktas det att paret redan har förlovat sig efter att Kristen setts med en ring på vänster ringfinger. Dessutom har de tagit ett annat stort steg i relationen.

– Kristen köpte nyligen en gigantisk lägenhet i Los Angeles och hon frågade direkt om Alicia ville flytta in. De umgås ju ändå med varandra varje dag så då kan de lika gärna bo tillsamman­s, säger en källa i tidningen In Touch.

DÖLJER SINA KÄNSLOR

Men trots att förhålland­et alltså verkar bli allt mer seriöst, vägrar Kristen fortfarand­e att prata om det.

Hon har varit hemlighets­full kring förhålland­et länge. Men nu har Kristen Stewart både förlovat sig och blivit sambo med flickvänne­n Alicia Cargile.

Skådiskoll­egan och väninnan Riley Keough, 25, oroar sig för Kristen.

– Riley vet att Kristen skulle vara lyckligare om hon slutade dölja sina känslor. Hon borde inte gömma den hon är och vem hon älskar, säger en källa.

PAUS FRÅN HOLLYWOOD

Nyligen berättade Kristen i en tv-intervju att hon planerar att ta en paus från Hollywood för att förverklig­a andra drömmar.

– Jag behöver andas. Jag har jobbat två år i sträck och känner att jag måste få vara hemma ett tag och komma på vad jag vill göra, sa hon i programmet ”Live! With Kelly and Michael”.

Kristen dejtade tidigare ”Twilight”-kollegan Robert Pattinson, 28. Paret gjorde slut efter att Kristen varit otrogen med regissören Rupert Sanders 2013.

 ??  ?? Kristen var tidigare tillsamman­s med skådiskoll­egan Robert Pattinson, som i sin tur har gått vidare med artisten FKA Twigs.
Kristen var tidigare tillsamman­s med skådiskoll­egan Robert Pattinson, som i sin tur har gått vidare med artisten FKA Twigs.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden