Veckans NU!

BRUNO MARS KÖPER HUS FÖR 54 MILJONER!

VÄLKOMMEN IN I STJÄRNANS LYXIGA KÅK

- AV: BELLA HANSSON FOTO: ALL OVER PRESS

Smakar det så kostar det. "Uptown funk"sångaren Bruno Mars har nyligen införskaff­at sig ett nytt litet krypin på 840 kvadratmet­er!

IStudio City, Kalifornie­n, ligger det kändistäta området Fryman Canyon och där har sångaren Bruno Mars precis flyttat in. Bruno fick punga ut hela 54 miljoner kronor för villan, som ligger i ett så kallat ”gated community”. Det finns gott om plats då kåken innefattar sju sovrum, åtta badrum och självklart även en stor pool och tomt. Blir sångaren törstig kan han gå till baren eller vinkällare­n och vill han koppla av finns biblioteke­t och ett spa till hans förfogande.

UNIK INREDNING

Huset, som är omringat av höga, blomstrand­e häckar har många unika inrednings­detaljer och mycket färg. Personen som sålde byggnaden till ”Just the way you are”-stjärnan fick dock inte så mycket betalt som hon ville. Elvira Kudryashov­a, dotter till en politiker från Kazakhstan, ville ha 64 miljoner men eftersom hennes far enligt uppgift sitter i ekonomisk knipa fick hon nöja sig med de 54 millar som Bruno erbjöd.

Vilket kap!

 ??  ?? "HUSET LIGGER I ETT KÄNDISTÄTT
OMRÅDE"
Bruno Mars är en av världens bäst säljande artister, och det märks när man ser vad han har köpt för hus! Häng med in i sångarens lyxvilla!
"HUSET LIGGER I ETT KÄNDISTÄTT OMRÅDE" Bruno Mars är en av världens bäst säljande artister, och det märks när man ser vad han har köpt för hus! Häng med in i sångarens lyxvilla!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden