Veckans NU!

MILEY CYRUS & PATRICKS SEXIGA NAKENBAD

TOPPEN MED TOPLESS!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: ALL OVER PRESS

När Miley Cyrus och nye pojkvännen Patrick Schwarzene­gger var på Hawaii nyligen hettade det till ordentligt i vågorna…

Romantiken flödar för fullt för Miley Cyrus, 22, och Patrick Schwarzene­gger, 21. Den nykära duon kan inte hålla tassarna från varandra och det var extra tydligt då de nyligen flydde vardagen och åkte för att njuta av solen på Hawaii. Miley visade upp en vågad sida av sig själv när hon struntade i bikiniöver­delen och badade topless med sin hunk. Patrick behöll dock badbyxorna på.

LEKTE I DET BLÅ

Det är inte första gången som Miley visar mycket hud. Som Veckans NU! tidigare har rapportera­t poserade hon naken på bilder i V Magazine, så att kasta kläderna under ett dopp i havet är inget extremt för ”We can't stop”-sångerskan. Paret, som har dejtat i tre månader, hoppade och lekte i det blå vattnet och såg verkligen ut att trivas i varandras sällskap.

– De är söta och väldigt gulliga mot varandra, säger en källa till sajten Dailymail.

 ??  ?? Åh, vilken härlig dag! Popsångers­kan Miley Cyrus och pojkvännen Patrick Schwarzene­gger njuter av varenda sekund som de tillbringa­r ihop. Nyligen drog de till Hawaii för att ta dopp i det blå!
Åh, vilken härlig dag! Popsångers­kan Miley Cyrus och pojkvännen Patrick Schwarzene­gger njuter av varenda sekund som de tillbringa­r ihop. Nyligen drog de till Hawaii för att ta dopp i det blå!
 ??  ?? "DE KUNDE INTE HÅLLA HÄNDERNA FRÅN VARANDRA"
Miley är inte direkt blyg av sig, och badade topless större delen av tiden.
"DE KUNDE INTE HÅLLA HÄNDERNA FRÅN VARANDRA" Miley är inte direkt blyg av sig, och badade topless större delen av tiden.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden