Veckans NU!

SIENNA MILLER SÄLJER SEX

"HON BEHÖVER PENGARNA"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL Over PRESS

SHåll i hatten! Ett av Hollywoods hetaste rykten just nu är att artisten Diddy ska ha betalat skådespele­rskan Sienna Miller för att ha sex med honom.

ienna Miller, 33, är förlovad med skådiskoll­egan Tom Sturridge, 29, och tillsamman­s har de dottern Marlowe, 2. Men det hindrar henne inte från att ha ett väldigt annorlunda extrajobb: Att ligga med Sean ”Diddy” Combs, tidigare känd som ”Puff Daddy”, mot betalning. Det säger i alla fall det senaste skvallret från Hollywood.

– Hon har legat med honom flera gånger eftersom hon behöver pengarna. Hon har haft problem med att betala räkningarn­a och Diddy har varit svag för henne sedan de hade en fling för några år sedan, säger en källa i bloggen Crazydaysa­ndnights.

TRÄFFADES 2007

Sienna och Diddy, 45, har känt varandra sedan 2007, då de ofta hamnade på samma trendiga Hollywoodf­ester. De började umgås flitigt och snart satte ryktena om en romans mellan stjärnorna igång. Diddy var på den tiden i ett förhålland­e med modellen Kim Porter, idag 44, som han fick fyra barn tillsamman­s med. När den relationen tog slut viskades det att Sienna, som själv nyligen hade gjort slut med Jude Law, idag 42, låg bakom uppbrottet. Men det förnekade hon bestämt.

– Han är bara en god vän, men en fantastisk sådan, sa Sienna då i tidningen Daily Mail.

HAMNADE I TRUBBEL

Sedan dess har Sienna hittat kärleken, förlovat sig och skaffat barn. Men hon har hela tiden fortsatt ha kontakt med Diddy. När hon nyligen hamnade i ekonomiskt trubbel började hon enligt uppgift att dra nytta av hans aldrig svalnande intresse för henne.

– Han kan inte få nog av henne. Han är till och med beredd att betala för det, säger en källa i bloggen.

 ??  ?? Skådespele­rskan Sienna Miller och Sean "Diddy" Combs har kopplats samman sedan 2007, när de ofta syntes tillsamman­s. Nu ryktas det att Diddy betalar Sienna för sex. "HAN KAN INTE FÅ NOG AV HENNE" När förhålland­et mellan Diddy och modellen Kim Porter...
Skådespele­rskan Sienna Miller och Sean "Diddy" Combs har kopplats samman sedan 2007, när de ofta syntes tillsamman­s. Nu ryktas det att Diddy betalar Sienna för sex. "HAN KAN INTE FÅ NOG AV HENNE" När förhålland­et mellan Diddy och modellen Kim Porter...
 ??  ?? Sienna har varit tillsamman­s med skådisen Tom Sturridge i fyra år. De förlovade sig 2012. Enligt uppgift ligger Sienna med Diddy på sidan av för att hon behöver pengar.
Sienna har varit tillsamman­s med skådisen Tom Sturridge i fyra år. De förlovade sig 2012. Enligt uppgift ligger Sienna med Diddy på sidan av för att hon behöver pengar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden