Veckans NU!

ORLANDO BLOOM HAR EN NY KÄRLEK

EFTER DEN STRULIGA TIDEN

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

OEn av Hollywoods mest eftertrakt­ade ungkarlar verkar vara infångad. Bilderna på Orlando Bloom och hans nya tjej talar sitt tydliga språk – det är kärlek på gång!

rlando Bloom, 38, har levt det glada singellive­t sedan uppbrottet från supermodel­len Miranda Kerr, 32, förra hösten. Han har hängivit sig åt vilda fester, färgglada drinkar och vackra kvinnor på rad. Men nu verkar han vara redo att slå sig till ro och lugna ner sig igen. De senaste ryktena säger att han äntligen har hittat en ny kärlek. Under ett beachparty i Malibu fångades skådespela­ren på bild tillsamman­s med sonen Flynn, 4, och en okänd – men uppenbart kramglad – blondin.

– De såg ut att ha det väldigt mysigt, säger en källa till Daily Mail.

Och det är inte första gången Orlando spottas tillsamman­s med samma mystiska kvinna. Paret reste till Cancun ihop redan för några månader sedan och sågs där prata förtroligt på stranden. De nya bilderna bekräftar verkligen att det är något på gång. Att Orlando presentera­r henne för sonen sägs vara ett tecken på att han menar allvar.

HÄMNADES EXFRUN

Orlando bröt upp från exfrun Miranda hösten 2013, efter tre års äktenskap. Sedan dess har paret försökt bibehålla en god relation, främst för sonen Flynns skull. Men förra sommaren rasade den lyckliga vänskapsfa­saden när Orlando attackerad­e flickidole­n Justin Bieber, 20, efter rykten om att han hade haft ihop det med Miranda efter uppbrottet. Strax efteråt kopplades skådespela­ren i sin tur ihop med Justins ex Selena Gomez, 22, och det spekulerad­es i om det handlade om en hämndaktio­n. Orlando själv förnekade dock den romansen.

Sedan dess har han legat ganska lågt på dejtingfro­nten – tills nu. Förhoppnin­gsvis kan hans nya flamma få honom att lugna ner sig och lämna det vilda partylivet bakom sig helt. Vi håller tummarna!

 ??  ?? "DE VERKADE HA DET VÄLDIGT
MYSIGT" Äntligen verkar det som att Orlando Bloom har hittat en ny seriös flickvän. Han har till och med presentera­t henne för sonen Flynn.
"DE VERKADE HA DET VÄLDIGT MYSIGT" Äntligen verkar det som att Orlando Bloom har hittat en ny seriös flickvän. Han har till och med presentera­t henne för sonen Flynn.
 ??  ?? Den okända blondinen vid Orlandos sida fick nyligen följa med stjärnan på en romantisk semester till Cancun.
Den okända blondinen vid Orlandos sida fick nyligen följa med stjärnan på en romantisk semester till Cancun.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden