Veckans NU!

"HON ÄR EN GOLDDIGGER"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Twilight”-hunken Robert Pattinson, 28, har dejtat artisten Tahliah ”FKA Twigs” Barnett, 27, ett tag nu. Enligt uppgift ska han vara så förtjust i sin flickvän att han till och med har planer på att fria till henne. Men nu oroar sig hans vänner och familj för att FKA Twigs är ute efter något annat än kärlek.

– Hon är en riktig golddigger och vet hur hon ska få det hon vill ha. Hon är inte dum på det sättet, säger en källa till sajten Radaronlin­e.

DYR LIVSSTIL

Efter succén med ”Twilight” vande sig R-patz enligt uppgift vid en dyr livsstil, och den har han fortsatt hålla fast vid även efter att den största hypen svalnat. Enligt en nära vän till skådespela­ren lever han över sina tillgångar rejält. Exklusiva semesterre­sor till olika paradisstr­änder och lyxiga middagar på de finaste restaurang­erna i stan har blivit en vana för både honom och flickvänne­n.

– De lever som om de vore A-kändisar fast de snarare är på C-listan. Han har alltid tyckt om att spendera pengar till höger och vänster men sanningen är den att han inte är lika het längre, säger källan.

GLÖMMER ATT JOBBA

Dessutom verkar det som att kärleken har stigit skådespela­ren åt huvudet så till den milda grad att han helt slutat jobba.

– Han vill fokusera på Twigs till hundra procent. Dessutom insisterar han på att betala för allt. Det är bara sådan han är och han har ju tjänat betydligt mer pengar än hon, fortsätter källan.

ÖVERÖSTES MED PRESENTER

Under början av förhålland­et har R-patz överöst Twigs med fina presenter men nu verkar det hela ha gått så långt att kassan börjat sinat rejält.

– Hans förmögenhe­t krymper snabbt, säger källan till sajten Radaronlin­e.

Nu återstår det bara att se om kärleken verkligen övervinner allt – till och med en tunn plånbok. Upp till bevis, Twigs!

Äkta kärlek eller inte? "Twilight"-hunken Robert Pattinsons vänner och familj anklagar nu nya flickvänne­n FKA Twigs för att bara vara ute efter stjärnans pengar.

 ??  ?? "HAN BETALAR
FÖR ALLT" Robert Pattinson har varit tillsamman­s med artisten FKA Twigs sedan slutet av förra året. Nu oroar sig skådespela­rens vänner för att flickvänne­n utnyttjar honom.
"HAN BETALAR FÖR ALLT" Robert Pattinson har varit tillsamman­s med artisten FKA Twigs sedan slutet av förra året. Nu oroar sig skådespela­rens vänner för att flickvänne­n utnyttjar honom.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden