Veckans NU!

KHLOÉ KAN INTE SLUTA ÄTA

"HON ÄR TYNGRE ÄN NÅGONSIN"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

ADen nyblivna singeln Khloé Kardashian har stora problem med att hålla vikten. Efter uppbrottet från French Montana har hon tröstätit konstant.

tt bli singel är inte lätt oavsett om man är den som dumpar eller blir dumpad. Fråga bara Khloé Kardashian, 30, som nyligen gjorde slut med jämngamla pojkvännen French Montana. Nu har hon tagit till en av de mest klassiska lösningarn­a för att klara av ett uppbrott: mat! Enligt uppgifter har tv-profilen börjat tröstäta rejält.

– Rökta kalkonben, pasta, kycklingvi­ngar, glass och massor av godis. Hon kan inte sluta äta, säger en källa till sajten Radaronlin­e.

FYRA PORTIONER POMMES

Ett ögonvittne såg nyligen Khloe besöka en populär restaurang i Las Vegas och hävdar att hon beställde in biff, fisk, potatismos, mac&cheese och fyra portioner pommes frites.

– Hon såg ut att vara tyngre än någonsin. Hennes rumpa var gigantisk, säger en källa till sajten Radaronlin­e.

Att välsvarvad­e storasyrra­n Kim Kardasihan, 34, gärna retar henne för hennes form gör inte saken lättare. – Khloé är väldigt självmedve­ten. Hon äter för att döva känslorna och har stora problem med att bli av med extrakilon­a, säger källan.

SVENSK PERSONLIG TRÄNARE

Nu har hon bestämt sig för att ta tag i problemet – och anlitat den svenske superträna­ren Gunnar Peterson, som även har hjälpt hennes syskon att komma i form. På Instagram berättar hon om sina nya tuffa rutiner.

– Jag körde precis ett stenhårt pass och brände massor av kalorier, skriver hon.

Men trots den intensiva träningen står vågen enligt uppgift stilla.

– Det finns alltid massor av mat hemma hos Khloé. Hon har stora lådor med munkar och godis och hon proppar sig full, säger källan.

 ??  ?? Khloé Kardashian verkar inte direkt njuta av singellive­t utan ägnar sig istället åt att tröstäta skräpmat och godis.
Khloé Kardashian verkar inte direkt njuta av singellive­t utan ägnar sig istället åt att tröstäta skräpmat och godis.
 ??  ?? Nu känner sig Khloé inte längre bekväm med sin kropp. Här syns hon bada tillsamman­s med lillsyrran Kylie under en familjesem­ester i Grekland.
Nu känner sig Khloé inte längre bekväm med sin kropp. Här syns hon bada tillsamman­s med lillsyrran Kylie under en familjesem­ester i Grekland.
 ??  ?? Under ett besök på en restaurang nöjde sig Khloé inte med en portion pommes frites, så hon tog fyra.
Under ett besök på en restaurang nöjde sig Khloé inte med en portion pommes frites, så hon tog fyra.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden