Veckans NU!

BEYONCÉ & JAY Z I VÅLDSAMT GRÄL

"HON SKREK PÅ HONOM"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Är det trubbel i paradiset – igen? Superparet Beyoncé, 33, och Jay Z, 45, som precis verkade ha hittat tillbaka till varandra efter en strulig period förra året blev nyligen påkomna under ett hetsigt bråk. Den högljudda diskussion­en ägde rum på en sushiresta­urang i Los Angeles och flera fans fångade det hela på bild.

– Hon viftade med armarna och skrek på honom, säger en källa till sajten Hollywoodl­ife.

FLYTTAR MED DOTTERN

Kanske kan urladdning­en bero på att paret Carter är uppstressa­de över en kommande flytt. Flera utländska medier rapportera­r nämligen att Beyoncé och Jay Z vill ta med sig dottern Blue Ivy, 3, från New York till soliga Beverly Hills.

– De vill helt byta livsstil. De har inte köpt något hus än men Blue Ivy är inskriven på en skola där, säger en källa till sajten TMZ.

Men frågan är om ett miljöombyt­e räcker för att rädda äktenskape­t.

Precis när det hade lugnat ner sig verkar det som att äktenskape­t mellan Beyoncé och Jay Z är nere för räkning.

"DE PRATAR INTE"

Skilsmässo­ryktena har haglat kring paret sedan det uppmärksam­made hissbråket förra våren, när Beyoncés syster Solange, 28, attackerad­e Jay Z efter en gala. Under den gemensamma ”On the run”-turnén rapportera­des det flitigt kring de djupa sprickorna i förhålland­et.

– De pratar inte ens med varandra. Så fort turnén är över kommer de att offentligg­öra skilsmässa­n, sa en källa till sajten Radaronlin­e då.

 ??  ?? "DET KAN BLI Under ett besök på en sushiresta­urang i Los Angeles började Beyoncé och Jay Z plötsligt att tjafsa högt med varandra inför förvånade restaurang­gäster. Beyoncé verkade vara den som var mest uppe i varv.
"DET KAN BLI Under ett besök på en sushiresta­urang i Los Angeles började Beyoncé och Jay Z plötsligt att tjafsa högt med varandra inför förvånade restaurang­gäster. Beyoncé verkade vara den som var mest uppe i varv.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden