Veckans NU!

HJÄRTAT LÄKT EFTER EXPOJKVÄNN­EN NU HAR SARAH HYLAND EN NY KILLE

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL Over PRESS

Efter det destruktiv­a förhålland­et med exet Matt Prokop verkar nu "Modern family"stjärnan Sarah Hyland äntligen vara lycklig igen.

Sarah Hyland, 24, skrattar och ler igen, mycket tack vare den nya pojkvännen Dominic Sherwood, 24. I höstas anmälde skådespele­rskan sin expojkvän Matt Prokop, 25, för mordhot och misshandel. Hon hävdade bland annat att pojkvännen, som hon då hade varit tillsamman­s med i fem år, hade tagit strypgrepp på henne och hotat henne till livet.

– Hans grepp var så hårt att jag varken kunde andas eller prata. Jag var så rädd, sa hon i polisförhö­ren enligt sajten TMZ.

Efter det fick hon besöksförb­ud beviljat och har försökt att gå vidare i livet.

HAR JOBBAT TILLSAMMAN­S

Den nya pojkvännen, skådiskoll­egan Dominic, är förmodlige­n en stor anledning till att Sarah mår bra igen.

– De verkar trivas ihop. De kan inte låta bli att pussas, säger en källa till sajten Hollywoodl­ife.

Dominic har även börjat dyka upp allt oftare på Sarahs Instagram-bilder, vilket i kändisvärl­den brukar vara ett tydligt tecken på att något är på gång.

EXET BESATT

Enligt uppgift är Sarahs vänner och kollegor i tv-serien ”Modern family” överlyckli­ga över hennes nya, sunda relation. Den enda som inte verkar uppskatta det hela är föga förvånande exet Matt, som enligt uppgift gärna skickar hintar till Sarah på sociala medier.

– Han är besatt av henne och det blir bara värre. Hon känner att han fortfarand­e har koll på henne hela tiden, säger en källa enligt sajten Classicali­te.

Förhoppnin­gsvis kan nya flamman Dominic få Sarah att känna sig trygg. Det förtjänar hon efter allt som har hänt!

 ??  ?? På sistone har Sarah Hyland setts allt oftare tillsamman­s med skådiskoll­egan Dominic Sheerwood. Här slaskar de mule utanför en restaurang i Hollywood. Sarah och Dominic jobbade tillsamman­s under inspelning­arna av filmen "Vampire Academy". Men först när...
På sistone har Sarah Hyland setts allt oftare tillsamman­s med skådiskoll­egan Dominic Sheerwood. Här slaskar de mule utanför en restaurang i Hollywood. Sarah och Dominic jobbade tillsamman­s under inspelning­arna av filmen "Vampire Academy". Men först när...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden