Veckans NU!

JENNIFER SKJUTER UPP BRÖLLOPET

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Typiskt! Mitt i bröllopspl­aneringen kommer en snygg skådis och förstör allt. Justin Theroux ska vara galen av svartsjuka på Jennifer Anistons nära relation med Eddie Redmayne.

Jennifer Aniston, 46, och Justin Theroux, 43, ryktas vara på väg att gifta sig. Men nu sätter en ung Hollywoodh­unk käppar i hjulet. Jens relation med ”Theory of everything”-stjärnan Eddie Redmayne, 33, uppges driva Justin till vansinne.

– Jen och Eddie har kommit varandra väldigt nära på kort tid, säger en nära vän till paret i tidningen National Enquirer.

ÖSER KOMPLIMANG­ER

Eddie, som själv nyligen gifte sig, ska vara upp över öronen förälskad i sin nyfunna bekantskap.

– Han öser komplimang­er över henne och hon suger i sig dem som en svamp. Jennifer tycker att hans brittiska accent och pojkaktiga charm är oemotstånd­lig, fortsätter källan.

En som däremot inte finner Eddie det minsta oemotstånd­lig är Justin.

– Han har upptäckt att Jen och Eddie smsar och ringer varandra och konfronter­at henne om det, säger källan.

DRACK DRINKAR TILLSAMMAN­S

Jennifer själv hävdar att det bara är vänskaplig­a känslor inblandade i relationen med Eddie. Men för några veckor sedan ska hon ha bjudit över den unga skådespela­ren på drinkar medan fästmannen varit bortrest.

– De pratade om möjlighete­n att göra en film ihop. Men det var inte bara profession­ellt. De hade det underbart tillsamman­s, säger källan.

Justin ska nu ha sagt till Jennifer att hon måste sluta träffa Eddie.

– Hon vägrar. Hon har sagt till Justin att måste växa upp och gilla läget, säger källan.

Nu ska paret ha skjutit upp bröllopet på obestämd tid.

 ??  ?? Jennifer Aniston och Justin Theroux förlovade sig 2012. Bröllopet skulle ha hållits i år, men nu skjuts det enligt uppgift upp på obestämd tid.
Jennifer Aniston och Justin Theroux förlovade sig 2012. Bröllopet skulle ha hållits i år, men nu skjuts det enligt uppgift upp på obestämd tid.
 ??  ?? Anledninge­n tros vara Jennifers nära relation med skådespela­ren Eddie Redmayne.
Anledninge­n tros vara Jennifers nära relation med skådespela­ren Eddie Redmayne.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden