Veckans NU!

Varsågod att bedra mig

KOURTNEYS SKRUVADE UPPMANING TILL SCOTT: Efter nio turbulenta år tillsamman­s uppges Kourtney Kardashian ha kommit på hur hon ska stabiliser­a förhålland­et med pojkvännen Scott Disick. Men lösningen är inte helt konvention­ell…

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Tv- profilerna Kourtney Kardashian, 36, och Scott Disick, 32, har haft en hel del upp- och nedgångar i sin relation. Paret träffades för nio år sedan och har tre barn tillsamman­s men det verkar inte ha hindrat Scott från att fortsätta leva livets glada dagar. Rapporter om hans snedsteg och otrohetsaf­färer har haglat tätt i många år och paret har gjort slut och blivit tillsamman­s igen flera gånger. Men nu verkar Kourtney ha kommit på en lösning på problemen – hon har gett Scott tillåtelse att ligga med andra. – De har en överenskom­melse, ungefär som ett öppet förhålland­e. När han lämnar stan får han vara med andra kvinnor, säger Scotts före detta manager David Weintraub i tidningen Life & Style.

BETALADE FÖR TYSTNAD

Det finns dock en hake. Kourtney vill under inga omständigh­eter få reda på något som Scott har gjort. Därför har tv- personligh­eten tvingats lägga ner stora summor pengar på att hålla sina älskarinno­r tysta.

– Han får vara med andra men en gång betalade han en tjej över en miljon för att hon inte skulle avslöja något för Kourtney, säger David.

"KÄRARE ÄN NÅGONSIN"

Innan överenskom­melsen hade Scott varit otrogen med ” ett oräkneligt antal kvinnor”, enligt den före detta managern. Det ska ha lett till många stora bråk. Men i och med den nya lösningen på problemen uppges parets förhålland­e ha förändrats totalt – till det bättre. Under en middag i Los Angeles nyligen spottades de tillsamman­s med Kourtneys familj.

– De verkade väldigt kära och lyckliga. Han höll sin hand på hennes lår hela tiden, säger ett ögonvittne enligt sajten Hollywoodl­ife.

Alla sätt är bra utom de dåliga, eller?

 ??  ?? Kourtney Kardashian har kommit på ett udda sätt att… sina kärleks - problem med Scott Disick.
Kourtney Kardashian har kommit på ett udda sätt att… sina kärleks - problem med Scott Disick.
 ??  ?? Kourtney Kardashian och Scott Disick har haft ett stormigt förhålland­e i över nio år. Nu uppges Kourtney ha kommit på en lösning på deras problem. ” Hon har gett honom tillåtelse att vara med andra kvinnor”, säger en källa.
Kourtney Kardashian och Scott Disick har haft ett stormigt förhålland­e i över nio år. Nu uppges Kourtney ha kommit på en lösning på deras problem. ” Hon har gett honom tillåtelse att vara med andra kvinnor”, säger en källa.
 ??  ?? "DET HAR RÄDDAT DERAS FÖRHÅLLAND­E" Så länge Scott är hemma med Kourtney och deras tre barn måste han sköta sig, men så fort han reser iväg har han fått tillåtelse att ligga med andra. Här syns Kourtney med sonen Mason, 6, och dottern Penelope, 2.
"DET HAR RÄDDAT DERAS FÖRHÅLLAND­E" Så länge Scott är hemma med Kourtney och deras tre barn måste han sköta sig, men så fort han reser iväg har han fått tillåtelse att ligga med andra. Här syns Kourtney med sonen Mason, 6, och dottern Penelope, 2.
 ??  ?? Rapporter om Scotts otrohetsaf­färer har haglat i flera år. Enligt uppgift har stjärnan extra svårt att vara trogen när han har druckit alkohol.
Rapporter om Scotts otrohetsaf­färer har haglat i flera år. Enligt uppgift har stjärnan extra svårt att vara trogen när han har druckit alkohol.
 ??  ?? Parets förhålland­e ska ha fått en rejäl kick av de nya spelregler­na. ” De verkar väldigt kära och lyckliga”, säger en källa.
Parets förhålland­e ska ha fått en rejäl kick av de nya spelregler­na. ” De verkar väldigt kära och lyckliga”, säger en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden