Veckans NU!

SAMIR BADRAN!

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: JOHNNY WOHLIN/ TV3, ALL OVER PRESS

Psst... Missa inte den avslöjande intervjun med

När det är sommar blir han kär i de f lesta – men du behöver inte oroa dig. Tv- profilen Samir Badran är en lojal pojkvän som helst stannar hemma och myser. Söker du till ” Paradise hotel” blir han dock inte glad.

Hur träffas vi? – Det är en strålande sommardag. Vi sitter vid Stångån i Linköping när vi får syn på varandra. Vad får dig att lägga märke till mig?

– På sommaren blir man ju kär i de flesta, så det spelar in. Och så är leendet viktigt!

Tar du första steget? – Ja, jag går fram och säger exakt vad jag tycker. Det är ganska sjukt när jag tänker efter. Jag fjäskar lite för dig, säger att du har fina ögon och så. Men jag försöker att inte gå för hårt fram. Snygga tjejer brukar inte uppskatta om man är för på. Är det bra eller dåligt att jag inte vet vem du är? – Det är bra! Jag uppskattar att du sitter här med mig för att du tycker att jag är charmig och rolig, inte för att jag var med i ” Paradise hotel” för två år sedan och uppträdde med en barnlåt i Melodifest­ivalen. Hur lång tid tar det innan vi hoppar i säng? – Inte så länge. Andra gången vi ses kanske. Vi träffas först, chillar lite och sedan kör vi. Hur ser du till att det blir success då? – För min del är det inte så svårt men det vore ju nice om du kom också, så jag fokuserar på det. Okej, nu är vi ihop. Kan du stanna hemma på helgerna för min skull? – Ja, absolut! Jag kan vara en riktig toffel när jag är i ett förhålland­e. Jag anpassar mig som fan och vill helst bara sitta hemma och chilla. Men det är egentligen inte bra att ändra sitt liv för mycket för någon annans skull.

” Jag har aldrig varit

otrogen”

Vad gör vi när ingen ser på?

– Vi är lite extra kärleksful­la mot varandra. Det har gått tre veckor nu, ska vi inte ta och flytta ihop? – Nej. Eller jag vet inte. Tre veckor är ju inte mycket? Kanske om jag är jävligt kär, men det här känns lite mer som en sommarflör­t. Vi väntar lite med att flytta ihop tycker jag. Det är mer nice att bo ifrån varandra. Då får man sakna varandra lite. Jag bli svartsjuk på alla flörtiga kommentare­r du får på sociala medier. Kan inte du ta bort ditt Instagram- konto? – Nej, det kan jag inte. Det är mitt jobb. Det är som att jag skulle be dig att sluta gå till jobbet. Men du behöver inte oroa dig. Jag är en lojal pojkvän. Jag har aldrig varit otrogen. Men kan du ta med mig på kändisvimm­el

då? – Jo, jag kan göra det för din skull. Själv tycker jag inte att det är kul. Du har ju tatuerat in Peg Parneviks namn, kan du inte tatuera in mitt också? – Nej, varför skulle jag göra det? Jag gjorde en tatuering när jag var med i programmet ” Parneviks” som ett kul minne. Men jag kan inte tatuera in hela mitt liv. Jag har sökt till ” Paradise hotel” och blivit uttagen. Vad säger du? – Nej, du kan inte åka om vi ska vara ihop.det Nähä,är Det verkligenm­en förstör jag ingenså mycket. råkadebra idé. Man hångla ligger medju med en folk kille där, på– Ja, krogendet är väl igår.klart jag Blir blir! du Det arg?är verkligen inte okej. Vem skulle tycka att det är okej?! Det känns ju jätteoseri­öst och konstigt. Så kan man inte göra. Nu har vi kilat stadigt ett tag. Ska vi inte ta och gifta oss, lite spontant sådär? Kanske i Las Vegas? – Det är en sådan grej som jag skulle kunna göra. Hur lång tid dröjer det tills vi skaffar små Mini- Samirs då? – Det kommer att dröja. Jag vill inte ha barn förrän jag är typ 35, eller i alla fall 32. Just nu vill jag leva livet fullt ut och det kan man inte när man har barn.

Men en hund då? – Ja, jag vill ha en hund. En liten pomeranian, som ” Boo the dog”.

Är du romantisk? – Nej, inte direkt. Jag är mig själv. Det kan väl hända att jag köper blommor, men det är inte vanligt. Vårt förhålland­e har börjat gå lite på tomgång. Vem av oss gör slut? – Det gör jag. Det kommer att vara jobbigt, men någon måste göra det. Men kan vi inte fortsätta som KK?

– Nej, är det slut så är det!

 ??  ?? EXKLUSIVT I VECKANS
NU!
EXKLUSIVT I VECKANS NU!
 ??  ?? Namn: Samir Badran Ålder: 25 år
Aktuell: Som programled­are för ” Paradise hotel – Förspelet” på TV3 Play tillsamman­s med Saga Scott.
Namn: Samir Badran Ålder: 25 år Aktuell: Som programled­are för ” Paradise hotel – Förspelet” på TV3 Play tillsamman­s med Saga Scott.
 ??  ?? Samirs favorithun­d "Boo the dog"
Samirs favorithun­d "Boo the dog"
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden