Veckans NU!

"HON SKREK OCH GRÄT"

LINDSAY LOHANS DRAMATISKA KOLLAPS

- Av: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: ALL OVER PRESS

Hon får inga jobb, hittar inte kärleken och vännerna lämnar henne. Lindsay Lohan har det riktigt jobbigt just nu.

De senaste åren har varit riktigt tuffa för skådespele­rskan Lindsay Lohan, 28. Hon har gått från att vara en it- girl med enorma framgångar i filmerna ” Mean girls” och ” Freaky friday” till att ha stora problem med att få jobb i Hollywood. På senare tid har Lilo gömt sig från allt vad paparazzis heter, men nyligen lyckades en fotograf fånga stjärnan på bild. Lindsay dök upp utanför en restaurang i Milano tillsamman­s med en manlig vän och började plötsligt skrika och gråta.

– De hann inte ens fram till ingången innan Lindsay bröt ihop. Hon var otröstlig, säger ett ögonvittne i tidningen NW Magazine och fortsätter:

– Hon såg så nere ut, trött och miserabel. De gick därifrån utan att äta något.

FÖRSÖKTE BÖRJA OM

De senaste åren har Lilo tampats med drog- och alkoholpro­blem samt varit i trubbel med lagen vid flera tillfällen. Förra året gjorde stjärnan ett försök till en nystart genom att flytta till London. Men hennes framträdan­de i föreställn­ingen ” Speed- theplow” fick usel kritik och sedan dess har hon inte

fått några jobberbjud­anden.

INTE POPPIS LÄNGRE

Inte heller kärleksliv­et är på topp för Lilo som inte har haft någon långvarig relation sedan förhålland­et med dj: n Samantha Ronson, 37, tog slut 2009. Flera av vännerna har försvunnit i takt med att Lindsays popularite­t i Hollywood har sjunkit och enligt uppgift har hon inte pratat med sina föräldrar på flera månader.

Stackars Lindsay, hoppas att det vänder nu!

 ??  ?? "HON VAR
OTRÖSTLIG" Det är inte lätt att heta Lindsay Lohan. Stjärnan är inte poppis i Hollywood längre och enligt källor mår hon väldigt dåligt av det. Nyligen bröt skådisen ihop totalt utanför en restaurang.
"HON VAR OTRÖSTLIG" Det är inte lätt att heta Lindsay Lohan. Stjärnan är inte poppis i Hollywood längre och enligt källor mår hon väldigt dåligt av det. Nyligen bröt skådisen ihop totalt utanför en restaurang.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden