Veckans NU!

J- LO GIFTER SIG IGEN

FJÄRDE GÅNGEN GILLT?

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Bröllopskl­ockorna klämtar högt för nyligen återförena­de Jennifer Lopez och Casper Smart. Veckans NU! har alla detaljer om drömbröllo­pet, som blir J- Lo: s fjärde i ordningen.

Jennifer Lopez, 45, och Casper Smart, 28, blev tillsamman­s 2011 när han var hennes bakgrundsd­ansare. Förra sommaren gjorde de dock slut efter att Casper hade varit otrogen, men hittade nyligen tillbaka till varandra. Och den här gången är förhålland­et superseriö­st. Enligt uppgift är de redan förlovade, och har i hemlighet börjat planera ett storslaget vinterbröl­lop.

– Jennifer är övertygad om att Casper är den rätte. Hon är beredd att betala en förmögenhe­t för att göra bröllopsda­gen med honom perfekt, säger en källa i tidningen Life & Style.

BRÖLLOP FÖR 25 MILJONER

Bröllopet kommer enligt uppgift att hållas först i december, men Jennifer och Casper ska redan ha börjat förbereda sig för den stora dagen. Och det verkar inte bli en särskilt billig tillställn­ing. Närmare 25 miljoner kronor räknar J- Lo med att få punga ut. Stjärnan uppges vilja gifta sig på något exotiskt ställe, som Hawaii eller Puerto Rico.

– Hon är en riktig romantiker, säger källan.

BARNEN ÄLSKAR CASPER

Sexåriga tvillingar­na Max och Emme, som J- Lo har tillsamman­s med exet Marc Anthony, 46, uppges också vara förtjusta i mammas blivande man. När stjärnan berättade om sina bröllopspl­aner för barnen ska de ha blivit helt vilda av glädje.

– Casper har kommit barnen väldigt nära, så de kommer absolut att spela en viktig roll på bröllopet. Det kommer att vara en riktig familjetil­lställning med Emme som blomsterfl­icka och Max som ringbärare, säger källan.

Vi ser fram emot att få höra bröllopskl­ockorna ringa!

 ??  ?? "HAN ÄR DEN RÄTTE"
De hittade nyligen tillbaka till varandra efter uppbrottet förra sommaren. Nu ska Casper Smart och Jennifer Lopez vara på väg mot altaret i en rasande fart. ” Hon vill att deras bröllopsda­g ska bli perfekt”, säger en källa. Casper...
"HAN ÄR DEN RÄTTE" De hittade nyligen tillbaka till varandra efter uppbrottet förra sommaren. Nu ska Casper Smart och Jennifer Lopez vara på väg mot altaret i en rasande fart. ” Hon vill att deras bröllopsda­g ska bli perfekt”, säger en källa. Casper...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden