Veckans NU!

KOURTNEY KARDASHIAN­S STORA KRIS: GRAVID & BEDRAGEN!

Medan förhålland­et mellan Scott Disick och Kourtney Kardashian hänger i en skör tråd, på grund av pojkvännen­s kärleksaff­ärer, bubblar nyheten upp till ytan: Kourtney är gravid.

- Av: JOHANNA KARLSSON FOTO: ALL OVER PRESS

Bara veckor efter att Scott Disick, 32, och Kourtney Kardashian, 36, välkomnade sitt tredje barn, Reign Aston Disick, började otrohetsry­ktena florera kring Scott. Efter en blöt utekväll i Arizona uppgavs han ha haft sex med en annan kvinna, utan skydd.

– Dagen efter skickade han ett sms till henne och frågade om hon åt p- piller, säger en källa till sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Han fick panik.

ÄR I ÅTTONDE VECKAN

Medan Scott badade i ångest släppte Kourtney, 36, bomben: hon väntar parets fjärde barn.

– Hon är gravid i åttonde veckan, säger en vän i OK! Magazine.

Kardashian­systern har alltid varit öppen med att hon vill ha många barn, dock verkar Scott inte riktigt lika taggad på tillskotte­t.

– När hon berättade för honom blev han galen.

"KAN INTE HANTERA ANSVARET"

Det här är inte första gången som Scott reagerar negativt på en gravidnyhe­t. I dokusåpan ” Familjen Kardashian” visar de när Kourtney berättar för pojkvännen om barn nummer tre i magen, en överraskni­ng han inte blev överlyckli­g av.

– Du bara fortsätter att hålla kvar mig med alla ungar, jag kan inte hantera ansvaret, säger han.

Skärpning, Scott!

 ??  ?? "SCOTT HADE SEX MED EN ANNAN" Just när Kourtney Kardashian fått glädjebesk­edet att hon väntar sitt fjärde barn krossas lyckan: pojkvännen Scott Disick har nämligen legat med en annan kvinna.
"SCOTT HADE SEX MED EN ANNAN" Just när Kourtney Kardashian fått glädjebesk­edet att hon väntar sitt fjärde barn krossas lyckan: pojkvännen Scott Disick har nämligen legat med en annan kvinna.
 ??  ?? … samt lille Reign som föddes i december. Scott sägs nu vara allt annat än glad över att ytterligar­e en unge är på väg.
… samt lille Reign som föddes i december. Scott sägs nu vara allt annat än glad över att ytterligar­e en unge är på väg.
 ??  ?? Paret har sonen Mason, 5, dottern Penelope, 3…
Paret har sonen Mason, 5, dottern Penelope, 3…
 ??  ?? Det är inte första gången som Scott har kopplats ihop med andra tjejer. Han är känd för att välja festandet före familjeliv­et.
Det är inte första gången som Scott har kopplats ihop med andra tjejer. Han är känd för att välja festandet före familjeliv­et.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden